Inschrijven meerjarige opleidingen Levenstherapie 2020

Vul hieronder je gegevens zo volledig mogelijk in, wij nemen daarna contact met je op. Inschrijven voor eerste studiejaar kan tot uiterlijk 20 januari 2020. Studenten van alle andere studiejaren kunnen zich inschrijven tot 20 december 2019.

Geslacht*: manvrouw

Onderste drie tekstvelden alleen in te vullen door studenten voor jaar 1.

Na ontvangst van je inschrijving krijg je een schrijfopdracht toegestuurd en een uitnodiging voor een persoonlijk Intake gesprek. De kosten van deze inschrijving bedragen eenmalig € 195,-.

Betaalwijze:

Eenmalige betaling

Ik maak het lesgeld graag in een keer over en ontvang hiervoor een korting van € 200.
Het bedrag van € 3295 maak ik over op de IBAN van School of Life zoals vermeld op de factuur, onder vermelding van jaar waarvoor ik inschrijf.

Betaling in termijnen

Ik betaal in termijnen via automatische incasso. Hierbij machtig ik School of Life tot incasso van tien termijnen van € 267 (februari t/m november op de eerste van de maand, inclusief € 75 incassokosten) plus ik betaal zelf een eerste aanbetaling van € 825 (voor 23 januari 2020) op de IBAN van School of Life, zoals vermeld op de factuur, onder vermelding van jaar waarvoor ik inschrijf. Ik geef toestemming voor incasso van onderstaande IBAN op naam van (invullen):


Betaling door werkgever

Mijn werkgever betaalt. Stuur een factuur van € 4534 aan een andere naam en adres dan hierboven staan vermeld namelijk:
Annuleren

Schriftelijk annuleren
Schriftelijk annuleren. In geval van annuleren willen wij het risico als volgt delen:
De student betaalt tot twaalf weken voor aanvang € 180 administratiekosten. Van twaalf weken voor aanvang tot aanvangsdatum € 895 en vanaf de startdatum het volledige deelnamegeld van € 3295 dan wel € 3495

Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden. Ik ben er tevens mee bekend dat ik mijn accommodatie zelf dien te reserveren bij Conferentiecentrum de Poort en ga akkoord met de algemene voorwaarden van School of Life.