Contact

U kunt ons bereiken via:
023 – 2047007
secretariaat@schooloflife.nl

Ons postadres:
School of Life Nederland
Klein Heiligland 45 RD
2011 EC Haarlem

Onze leslocatie voor de beroepsopleiding en het tweejarige traject

Conferentiecentrum de Poort
Biesseltsebaan 34
6561 KC Groesbeek (bij Nijmegen)
www.depoort.org

Er is een goede taxiverbinding tussen treinstation Nijmegen en Conferentiecentrum De Poort in Groesbeek, reistijd is ongeveer 20 minuten. Er geldt een speciaal tarief van € 6,50 per persoon voor de gedeelde taxi (of € 13 voor een persoon) als je gebruik maakt van Taxi Schiks & Megens; reservering vooraf noodzakelijk via telefoon: 024-323.00.00

Onze leslocatie voor de workshops in Utrecht

Landhuis in de Stad
Park Oog in Al
13533 HE Utrecht
landhuisindestad.nl

De loopafstand vanaf Utrecht Centraal Station is 1,2 km.  Met de fiets ben je vanaf het station in vijf minuten in het park.

Vanaf Station Utrecht Centraal vertrekt er iedere 10 minuten een bus die stopt op een afstand van enkele minuten lopen. Ook voor de tram is er op loopafstand een halte.

Kom je met de auto? De parkeergelegenheid op de Mozartlaan en omliggende straten. Je kunt bij het gebruik van een navigatiesysteem de bestemming het beste op Mozartlaan 1 instellen. Dat is ook de plaats waar je het park in wandelt. U kunt parkeren rondom Park oog in al, voor sommige straten geldt betaald parkeren. Voor mensen die slecht ter been zijn is het pand wel per auto bereikbaar.

Op alle diensten van School of Life Nederland zijn Algemene voorwaarden van toepassing.

School of Life Nederland hanteert een Klachtenreglement, een Privacyreglement en een reglement Auteursrecht en eigendomsrecht. Met betrekking tot deze website hanteert School of Life Nederland een Disclaimer.