Je wilt je graag inschrijven voor onze meerjarige beroepsopleiding? De eerste stap op deze mooie reis is een intakegesprek met twee van onze docenten/therapeuten.

We vragen je ter voorbereiding om je levensloop op papier te zetten. Het schrijven van en reflecteren op je biografie ondersteunt bij het bewust worden van de patronen die er in jouw leven en familiesysteem zichtbaar zijn. Bewustwording is de eerste stap naar verandering, heling én naar het leven van je volledige potentieel!

De docenten die jouw intakegesprek zullen afnemen, lezen ter voorbereiding van het gesprek jouw biografie en motivatie. Dit helpt ons om alvast een beeld te krijgen van wie je bent, wat je meeneemt en waar je naartoe beweegt. Voor het intakegesprek nemen we 45 minuten de tijd. Er is uiteraard ook ruimte voor jouw eigen vragen in dit gesprek.

Hieronder kun je de opdracht downloaden en inleveren. Lever de opdracht uiterlijk 5 werkdagen voor de datum van het gesprek in, tenzij anders afgesproken is. Ook vragen we jou om een duidelijke profielfoto toe te voegen.

Alvast dankjewel en veel plezier!

INLEVEREN