Levenstherapeuten

Neem contact op voor een sessie met één van onze afgestudeerde School of Life levenstherapeuten.

Marjolein Schoen

Alphen aan den Rijn

In mijn praktijk faciliteer ik mensen in het ontwarren van knopen die in het leven ontstaan zijn. Met behulp van gesprekken, healing & reading ondersteun ik mensen overzicht te krijgen en de essentie van ons Mens-Zijn te herinneren.

Beroepsvereniging: FAGT

01725-32950
e-mail
website

Milou van Dueren den Hollander

Almere

De grootste meester ben jij zelf! In mijn Praktijk voor Levenstherapie in Almere Oosterwold help ik je om dieper contact te maken met je eigen wijsheid en ben ik een spiegel voor de onzichtbare delen en manieren waarop je jezelf tegenhoudt om vanuit wijsheid te gaan leven. Vanuit School of Life geef ik ook workshops en cursussen rondom belichaamde spiritualiteit, empowerment en energetisch werk.

06-81266393

e-mail

http://www.milouvanduerendenhollander.com

Tessa Visch

Almere/Utrecht

Mijn specialisme ligt in het werken met subtiele energie. Ik werk naast volwassenen, ook graag met kinderen en jongeren. Ik ondersteun mijn volwassen cliënten graag bij de incarnatie van verloren zielsdelen en kindstukken ten gevolge van trauma in het vroege leven. Ik werk vanuit het hart en intuïtie, verbonden met gegronde logica.

06-30989776
website

Corinne van den Bergh

Amsterdam Centrum

Praktijk voor levenstherapie, coaching, healing, relatietherapie en lichaamsgerichte psychotherapie (core-energetica). Tevens logopedist, spraak-en taalpatholoog en EMDR-therapeut.

‘Relaties veroorzaken geen pijn of ongeluk, ze brengen alleen de pijn en het ongeluk naar buiten die in jou zitten’
-Eckhart Tolle

06-24905331
e-mail
website

Awet Kebedom

Amsterdam

Praktijk voor Levenstherapie op basis van healing, reading, coaching en counseling. Ik geef steun aan mijn clienten met vragen of problemen op het gebied van werk, relaties of persoonlijke ontwikkeling. De voertaal tijdens mijn sessies is naar keuze: Engels, Italiaans, Nederlands of Tigrigna.

Beroepsvereniging: FAGT

06-39396939
e-mail
website

Eef Huppes-van Nunen

Amsterdam

Ont-dek het potentieel.

Van jezelf, jouw team of jouw organisatie.

Heb je een vraag of uitdaging op wat voor gebied dan ook?
Via reading en (corporate) healing geef ik inzicht in mogelijkheden en uitdagingen. Ik bekijk de situatie vanuit verschillende invalshoeken en dimensies afhankelijk van wat nodig is. Samen kijken we welke stappen je kan en wil zetten om het potentieel te realiseren.

Zorg dat je straalt!

06-22658005
e-mail
website

Roos Moll

Amsterdam

Naast mijn werk als levenstherapeut werk ik ook als trainer en coach in het bedrijfsleven. Ik begrijp daarmee goed de hardere wereld die ons van buiten allerlei verplichtingen en verwachtingen lijkt op te leggen, als ook de subtielere kant van onze binnenwereld, met alle lagen en dieptes die daar te vinden zijn. Ik begeleid graag mensen die stress- of burnoutklachten ervaren, en zichzelf in dit patroon willen onderzoeken. Ook werk ik graag met mensen die vastlopen in hun werk of leven, niet weten hoe ze verder moeten en dichter bij hun gevoel willen komen. Mijn grote hart, sensitiviteit, intuïtie en rust zijn mijn ingang

06-25177370
email
website

Kim Triesscheijn

Amsterdam

Graag nodig ik je uit om samen met mij te kijken naar je levensverhaal en de (belemmerende en dienende) verhalen waar je in gelooft. Samen kunnen we je angsten en trauma transformeren. Ik moedig je aan je verhaal en omstandigheden te ‘ownen’ en begeleid je om vanuit moed en meesterschap jouw unieke Pad van het Hart te gaan volgen. Hiertoe combineer ik in mijn ‘heart-led business’ Owning Our Stories mijn opleidingen tot Sociaal Psycholoog (UvA) en Levenstherapeut, met jarenlange ervaring in de commerciële wereld . Ook faciliteer ik coaching programma’s en Transformational Workshops.

06-14666700
e-mail
website

Michael Moorthaemer

Amsterdam

Als je therapie komt doen bij mij betekent dit voor jou dat ik je terzijde sta om je hulpvraag en de daarbij horende ervaring bewust en diepgaand te onderzoeken. Als gevolg hiervan zullen we zien dat je aanwezig kunt zijn op plaatsen waar je afwezig was of geen veilige verbinding kon maken met de gebeurtenis. Je begint je dan weer te herinneren wie je in essentie bent en wat je te doen hebt. Ik ben gespecialiseerd in (Shock)trauma en het kunnen aanbieden van een grote mate van veiligheid. Ik gebruik hiervoor Somatic Experiencing, TRE en EFT. Naast het werken met thema’s zoals verlies, stagnatie, rouw of verdriet werk ik graag met boosheid, jouw woedekracht en tegelijkertijd je kwetsbaarheid.

Beroepsvereniging: FAGT

website

Rian van Zandwijk

Arnhem

In de begeleiding van een client is het mijn streven om de ander op een wezenlijk niveau te ontmoeten vanuit een warme, open houding. Daarbij tracht ik een sfeer van veiligheid en vertrouwen te creëren als voorwaarde om tot persoonlijke ontwikkeling te komen.

Beroepsvereniging: NIP, NVVP en FAGT
Tevens GZ psycholoog en EMDR therapeut.

06-55100344
e-mail
website

Lilly Ragnihld Keizer-Meijer

Apeldoorn

Wat ik zo mooi vind aan Levenstherapie is dat we leren kijken naar iemands volle potentieel in alle facetten (mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch).  Een levenstherapeut stemt zich af op de cliënt door te luisteren te kijken én te voelen. Een vraag heeft nooit slechts op één van deze niveaus betrekking, ze zijn  onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen samen het geheel.

06-13843266
e-mail
website

Suzan Biezeman

Apeldoorn

Loop je vast op je werk? Wil je wel wat anders met je leven, maar je weet niet wat? Vind je het lastig om zwanger te zijn? En je omgeving vindt dat maar raar en eigenlijk snap je het zelf ook niet? Mail of bel voor een intake en we kijken of het klikt!

06-44153517
e-mail
website

Michiel Visser

Bussum

Als levenstherapeut ondersteun ik mannen in hun verlangen om oude, ineffectieve denk -en gedragspatronen te transformeren. Het gaat hierbij om het heroveren van jouw ‘heelheid’, jouw oorspronkelijke plek, uitgaande van jouw pracht, jouw kracht en jouw zacht. Dan ervaar je de vrijheid om voluit en hardop jouw ruimte in te nemen en te leven in verbinding, met jezelf en anderen. In mijn werk maak ik gebruik van counseling, healing, reading, lichaamsgericht en systemisch werk.

06 23873317
e-mail
website

Amalia Anthi

Corfu (Griekenland)

Praktijk voor healing en coaching: Levenstherapie, Healing Arts, Reconnective Healing en Blauwdruk Healing. Ook bied ik in Griekenland diverse workshops aan met als doel empowerment en bewustzijnsgroei zodat mensen hun gezondheid, welzijn en leven in eigen handen kunnen nemen.

+30-6946892506

Michele Bevoort

Den Haag

Mijn motto is: leef alle kleuren die je hebt. En dus je volledige potentieel. Niet omdat het niet goed is zoals het is, maar wel om trouw te zijn aan je ware zelf en (ziels)verlangens. Vaak zijn er angsten, belemmerende overtuigingen of oude patronen. De weg naar meer authenticiteit vergt bewustwording en moed, maar je zult je steeds vrijer voelen en meer innerlijke rust ervaren. Je kunt me benaderen voor sessies en readings. Ook schrijf ik boeken en geef ik workshops in kleine groepen.

e-mail
website

Hanneke Helderman

Den Helder

Vanuit het verlangen om in een diep en gelijkwaardig contact te zijn met mensen begeleid ik cliënten bij groei en persoonlijke ontwikkeling. Door middel van gesprekken, lichaamswerk en oefeningen ervaren zij meer inzicht en helderheid in hun leven. Ik werk met coaching, healing/reading en voetreflextherapie.

Beroepsvereniging: NvvT

0223-623287

Ingrid Groenen

Haarlem

Praktijk voor Levenstherapie, healing, coaching & counseling. ‘Healing is the return of the memory, of who you really are, of wholeness. Marina Abramovic.’

Beroepsvereniging: LVNT

06-38179995
e-mail
website

Dorrit Huppes

Haarlem

Ik ben gespecialiseerd in het veld van conceptie, zwangerschap en geboorte en kijk graag met je naar hoe deze pre-natale periode jouw leven beïnvloedt. Ik geloof dat hier de basis wordt gelegd voor je huidige ervaringen. Ook begeleid ik vrouwen en stellen die zich bewust willen voorbereiden op de conceptie, zwangerschap, geboorte, en het contact met hun kindje. En ik bied nazorg na een (traumatische) bevalling, miskraam of abortus. Ik geef zowel individuele sessies als workshops. 

Beroepsvereniging: LVNT

website

Marloeke van Markus

Haarlem

Praktijk voor Levenstherapie, craniosacraaltherapie en reconnectionhealing (level III).

Beroepsvereniging: FAGT

06- 21220836
website

Ines Stengs

Zwolle

Je bent van harte welkom als je aan het werk wilt met jezelf. We onderzoeken patronen die zich steeds blijven herhalen in je leven zodat je ze kan herkennen, erkennen en de vrijheid gaat ervaren om zelf je richting te kiezen. Ik kan je ondersteunen om daar meer inzicht in te krijgen, je lichaam beter te leren kennen en te onderzoeken hoe het bij jou werkt. Zo schrijven we jouw gebruiksaanwijzing zodat je het leven weer voluit kan leven, met alles wat daarbij hoort.

06-22255919

email
website

Natalie van Eekeren

Hoevelaken

Het is mijn passie om mensen te begeleiden die dichter bij zichzelf, in hun kracht en tot bloei willen komen… en blijven. Ik begeleid zowel volwassenen als kinderen. Je bent van harte welkom.

 

06-22483143
e-mail
website

Senta Beckers

Holten

Vanuit mijn verlangen de ander te ontmoeten op zielsniveau werk ik in mijn praktijk voor Levenstherapie met mensen, van kinderen tot volwassenen, die op welke manier dan ook vastlopen in het uitdragen van wie zij werkelijk zijn. Mijn werkwijze stem ik af op wat jij nodig hebt, dat kan een fysieke, mentale of energetische ingang zijn, maar altijd met liefde en respect voor jouw hele wezen en wat jou het meest liefdevol naar jouw essentie brengt. Het mooiste van dit werk vind ik getuige te mogen zijn van de (weder)geboorte van het ware zelf en hervonden innerlijke kracht.

06-24894373
email
website

Laurette Vossepoel

Loenen aan de Vecht

Graag nodig ik je uit om eigenaarschap te nemen van je lichaam als spiegel van de ziel. Op dit pad leer ik je om daarmee weer in pure verbinding te komen. Ik moedig je hierbij aan om jouw unieke pad in speelsheid te gaan. Want juist in de ontspanning gedijt de overgave en voelt je lichaam en je ziel zich bij je thuis. Zo ontdek je hoe je je hart kunt volgen. De (verre) voorouders weerspiegelen daarbij jouw wijsheid en oerkracht. En houden je een spiegel voor in wat je terug te geven of los te laten hebt. Daarbij breng ik mee mijn jarenlange ervaring als coach met verwijzingen van huisartsen, POH- ers en sociale wijkteams in combinatie met mijn opleidingen tot Zielenvrouw en Levenstherapeut.

Beroepsvereniging: FAGT

06-24359233

Tina Evers

Loenen aan de Vecht

Mensen helpen om meer vanuit hun eigen waarheid te gaan leven, waardoor ze meer in hun eigen kracht komen, dat is wat mij drijft als therapeut. Resultaat is dat cliënten meer ruimte, tijd en keuzemogelijkheden ervaren in hun dagelijkse leven. Dit helpt hen om te komen tot wat ze echt willen en kunnen. Overleven wordt meer en meer leven.

06-53670086
e-mail
website

Marie-José van de Ven

Eindhoven

In mijn praktijk helder hart begeleid ik je liefdevol en krachtig naar precies dat wat jij op dat moment nodig hebt om een vrij en fijn leven te leiden. Door mijn fijngevoeligheid, scherpe observatievermogen en enorme liefdesveld bied ik veiligheid om ‘verstopte delen’ te durven voelen en uiteindelijk aan het woord te laten. Prachtig om die unieke wijsheid als het ware ‘geboren’ te zien worden.

Het is de weg naar het voelen van jouw hart, zodat je verbinding kunt maken met jouw bron.

Alles wat je in je leven tegenkomt kan je als informatie zien om te groeien. Voor mij zijn relaties een mooi thema om mee te werken. Je kunt hierbij denken aan de relatie met jezelf, je partner of je kind. Graag tot ziens!

Beroepsvereniging: FAGT

06-51827989
email
website

Debbie Smit

Middelburg

Worden wie je werkelijk bent en terug naar je authentieke zelf. Als levenstherapeut fungeer ik graag als spiegel voor ieder die deze innerlijke en transformerende reis wilt aangaan. Wil jij je hart volgen en de verantwoording nemen voor alles wat zich aandient. Dan ondersteun ik je bij het aanwezig blijven in zowel voor- en tegenspoed. Ik sta voor gelijkwaardigheid, echtheid en eerlijkheid en ga niets uit de weg. En vind het een eer om mensen te ondersteunen op hun eigen pad naar heelheid.

Beroepsvereniging: FAGT

06-18099007
email
website

Corine Werner

Utrecht

Gedreven door mijn passie om mensen te helpen, werk ik in mijn eigen praktijk als Levenstherapeut met volwassenen en kinderen.

Beroepsvereniging: FAGT

06-26968376
e-mail
website

Minke Keizer

Vinkeveen

Mijn werkwijze is gebaseerd op het leren luisteren naar wat zich binnenin jou afspeelt. We zijn geneigd als we een probleem tegenkomen er gelijk vanaf te willen. Dit is echter niet de ingang. Eerst zul je eerlijk moeten durven kijken naar wat er zich aandient, zonder jezelf te veroordelen, en van daaruit ontstaat ruimte voor transformatie. Het gaat er niet om jezelf te verbeteren, maar jezelf te leren kennen op een completere manier. Ik geloof in heelwording van binnenuit, waarin ik op zoek ga naar jouw bron van kracht en je aanmoedig deze zelf te voelen en hierop te durven vertrouwen.

06-42490175
website