Team

 

 

 

Tessa Visch

Mede-Eigenaar School of Life. Docent Healingtechnieken, multi-dimensionaliteit, energiedynamiek, anatomie van de afweer, subtiele waarneming, mentor jaar 4, supervisor en scriptiebegeleider.

Tessa Visch studeerde Bestuur- en Organisatiewetenschap en Human Resource Management. Aansluitend volgde zij de beroepsopleiding Levenstherapie aan School of Life. Sindsdien werkt ze als Levenstherapeut in haar eigen praktijk in Utrecht en Almere. Daarnaast werkte zij sinds 2012 als trainer voor de intensieve workshops van School of Life en was zij docent en student in andere spiritueel energetische trainingen en opleidingen.

Samen met Milou van Dueren den Hollander heeft ze de bewustzijnschool Generation Intuition opgericht. Hier werkt ze met jongvolwassenen aan het herkennen van hun eigen meesterschap en aan het vormgeven van nieuwe manieren van leven gefundeerd op co-creatie, liefde en overvloed. Sinds 2020 is Tessa Visch mede-eigenaar en directeur van School of Life.

www.tessavisch.com

Milou van Dueren den Hollander

Mede- eigenaar School of Life,  Docent reading technieken, healing, coaching & counseling, procesbegeleiding, mentor jaar 1 en supervisor, casusleider, scriptiebegeleider.

Milou studeerde Mysticisme en Westerse Esoterie aan de Universiteit van Amsterdam en vervolgde haar opleiding tot Levenstherapeut bij School of Life.  Zij heeft een eigen praktijk voor levenstherapie in Almere. Zij werkt als jongerencoach en trainer en heeft in de afgelopen tien jaar van bewustzijnswerk haar passie gemaakt. Sinds 2020 is Milou mede-eigenaar en directeur van School of Life.

www.milouvanduerendenhollander.nl

Emmy Verlaak

Docent healing & reading, hoger zintuiglijke waarneming, transparante communicatie, counseling, mentor jaar 3, supervisor en casusbegeleider.

Emmy Verlaak is healer, coach, trainer en psychotherapeut (volgens de Duitse wet voor Heilpraktiker). Zij komt oorspronkelijk uit Belgie, maar sinds 20 jaar woont ze in het zuiden van Duitsland aan de Bodensee. Ze is directeur van de PSIAM Akademie in Ludwigshafen en biedt met haar instituut diverse therapeutische opleidingen aan. Ook geeft zij internationale management trainingen. Zij volgde diverse opleidingen op het gebied van healing, therapie en bewustzijn, zoals de healing en therapieopleiding aan de Europese Snowlion School en vervolgens Attachment Psychotherapy and Trauma bij Center for Intentional Living (CIL). Emmy heeft een integratieve kijk op de wereld en vindt het heerlijk om mensen op persoonlijk en professioneel vlak in hun veranderingsproces te begeleiden. Zij heeft een praktijk voor therapie en coaching in Ludwigshafen.

www.psiam.de

Senta Beckers

Opleidingsmanager, Mentor jaar 2, docent & scriptiebegeleider.

Levenstherapeut en creator Senta studeerde Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Naast theater zijn bewustwording en energiewerk haar grote passie. Ze volgde diverse trainingen op spiritueel, energetisch vlak en studeerde af aan School of Life. Senta heeft haar eigen praktijk voor Levenstherapie you Experiencing You waar ze mensen begeleidt vanuit hun ware zelf te leven. Ook ontwikkelt zij diverse co-creatie workshops met kunst, body consciousness en spiritualiteit. Ze werkt al jaren als trainer werkzaam voor School of Life en is ook achter de schermen onmisbaar als opleidingsmanager.

www.youexperiencingyou.nl

Dorrit Huppes

Mede-eigenaar, ambassadeur, space keeper en toekomst-visionair School of Life

Dorrit Huppes is gespecialiseerd in het veld van conceptie, zwangerschap en geboorte en kijkt graag naar hoe deze pre-natale periode ons leven beïnvloedt.  Dorrit begeleid  vrouwen en stellen die zich bewust willen voorbereiden op de conceptie, zwangerschap, geboorte, en het contact met hun kindje. Ze heeft haar praktijk in Haarlem. Sinds 2020 is Dorrit mede-eigenaar en directeur van School of Life en houdt zij zich vooral bezig met het ontwikkelen van de visie en lange termijn intenties.

www.dorrithuppes.nl

Gary Joplin

Mentor jaar 1, Supervisor, Docent Belichaming, Energetische Beweging, Lichaamsgerichte therapie, procesbegeleiding

Gary Joplin is healer, lichaamsgericht therapeut en groepsproces leider. Hij heeft een unieke individuele en multidimensionele benadering van ‘embodiment’. Door zijn achtergrond en training als professioneel danser, is zijn werkwijze intrinsiek gekoppeld aan het verbinden van body, mind & spirit. Zijn werk vormt ook een brug tussen de werelden van kunst en healing.  Hij is afkomstig uit USA en woont en werkt in Freiburg, Duitsland. In zijn training met groepen gebruikt hij diverse technieken zoals: Feldenkreis, Gyrokinesis, Yoga, theater en dans.  Gary studeert en werkt sinds 8 jaar met Thomas Hubl, een spiritueel leraar, waar hij trainingen en retreats begeleidt door middel van therapeutisch lichaamswerk. Ook leidt hij workshops in Europa, Israel en USA in body-mind awareness en bewustwording van subtiele energie.

www.garyjoplin.com

Maurits Hofman

Mentor Jaar 1, Supervisor, Docent chakrapsychologie en transformatiecirkel begeleider.

Maurits is bovenal mens, vader en levensgenieter. Hij is met zijn nuchtere blik, zijn grote hart, zijn creatieve geest en zijn stevige roots, een beer in zijn aanwezigheid. Naast zijn studie tot holistisch therapeut bij Ananta heeft hij systemisch werk en relatietherapie gestudeerd aan Phoenix opleidingen.

Hij is directeur bij Breekjaar, trainer, holistich therapeut en zweethutbegeleider.

https://www.mauritshofman.nl/

Joanne van Wijgerden

Docent Ancestral Healing, Multidimensionele healingtechnieken en intuitieve belichaming.

Joanne van Wijgerden is opleider en trainer en werkt sinds 1987 als therapeut. Zij is haar werk begonnen als bio-energetica therapeute in combinatie met coaching- en organisatieadvieswerk direct na haar academische opleiding. In 1998 is zij na een gedwongen periode van rust door ME, begonnen met het ontwikkelen van de Healing Arts Liquid Light Frequencies. Dit zijn lichtfrequenties gevangen in water (remedies) die mensen helpen bij bewustzijnsontwikkeling en verbinding met hun eigen bron van heelheid. Het maken van de remedies heeft haar eigen bewustzijnsontwikkeling enorm vergroot omdat de remedies haar in alle velden van fijnstoffelijk gewaarzijn brengen met alle wezens die in die dimensies thuis horen.

www.healingarts.nl

Ingrid Groenen

Senior docent integrale diagnostiek, psycho-energetische vorming, therapeutische technieken, transpersoonlijke bewustwording.

Ingrid Groenen heeft in 2005 School of Life opgericht. December 2019 heeft zij het eigenaarschap van de school overgedragen. Zij werkt als levenstherapeut, healer, coach en counselor. Daarvoor was zij ruim 25 jaar actief als trainer en adviseur op het gebied van management – en communicatieprocessen in organisaties. Na haar studie culturele antropologie/ontwikkelings sociologie aan de UvA, is zij afgestudeerd aan de Barbara Brennan School of Healing in USA. Daarnaast volgde zij trainingen op het gebied van bewustzijn, healing en therapie zoals: Attachment Psychotherapy and Trauma, bij Center for Intentional Living, USA en Advanced Relational Energyhealing, bij Dean Ramsden USA. Deze inzichten heeft zij verder verdiept door haar vierjarige opleiding bij Jason Shulman aan de School for Nondual Healing and Awakening, USA. Haar grote passie is het begeleiden van mensen naar eenheid met zichzelf, het transformeren van de obstakels die dat contact in de weg staan en komen tot het leveren van een bijdrage aan een nieuwe maatschappij verbonden wij- cultuur.  Zij studeert sinds zes jaar bij Thomas Huebl in Duitsland, aan de Academy of Inner Science, waar zij momenteel trainingen Collective and Intergenerational Trauma Integration volgt.

www.ingridgroenen.nl

Annick Burger

Docent Licht op de Psyche: Praktisch Werken met Psychopathologie, Levenstherapeut, Supervisor, Docent-Assistent jaar 4

Naast haar eigen praktijk en het werk voor School of Life, is Annick werkzaam als ervaringsdeskundig psychiatrisch verpleegkundige in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Het is haar missie om daar het ‘anders zijn’ niet meer te bestempelen als goed of fout, voorbij de diagnoses te werken aan empowerment en herstel zodat mensen leren wat zij nodig hebben vanuit verbinding met zichzelf en hun netwerk.

HOME – YourPulse

Kiki Schmitz

Stage Begeleider, Supervisor, Levenstherapeut, Docent Assistent jaar 3, scriptiebegeleider

Kiki heeft zichzelf naast haar opleiding ontwikkelingspsychologie ruim ontwikkelt in opleidingen zoals Levenstherapie, Systemisch werk en NLP. Ze is momenteel zichzelf en haar werk aan verfijnen in het multidimensionaal opstellen.

https://www.kikischmitz.nl/

 

Tineke Blok

Sound healer, Docent-Assistent jaar 2

Tineke heeft in de afgelopen 15 jaar veel ruimte gegeven aan het belichamen van haar eigen multidimensionaliteit. Ze heeft een natuurlijke gave in het begeleiden van mensen op ditzelfde pad.  Ze is een soundhealer en heeft naast haar healerskwaliteiten veel gewerkt in de zangwereld. Je kunt Tineke kennen van musicals zoals Mama Mia en je komt haar stem tegen in vele tekenfilms, zoals Aladin en Frozen 2.

https://tinekeblok.nl/

Christel Meijers

Sound healer, Levenstherapeut, scriptiebegeleider en Docent- Assistent jaar 2

Na 12 jaar als make-up artiest te hebben gewerkt in de beauty-, fotografie- en mode-industrie, besloot Christel aandacht te verleggen naar de binnenwereld van zichzelf en de mens. Ze deed naast de opleiding tot levenstherapie ook een opleiding Non-Duale coaching en therapie, maar is bovenal een Sound Healer.

 

https://www.christelmijers.nl/

Danielle van Geest

Levenstherapeut, Docent- Assistent jaar 1

Danielle heeft jarenlang haar compassie voor de mens en haar kwaliteiten als levenstherapeut ingezet binnen haar werk als Adviseur Marketing en Communicatie bij de Rabobank. Ze werkt daarnaast als Levenstherapeut in haar praktijk InnerSpark.

Corinne van den Bergh-Raat

Case client examinator

Corinne van den Bergh is logopedist, spraak- en taalpatholoog in een academisch ziekenhuis en healer en volgde de opleiding tot core energetisch therapeut. Zij heeft intensieve meditatie en spiritualiteitscursussen gevolgd bij Jan Geurtz. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk voor levenstherapie in Amsterdam.

Zij is cultureel geïnteresseerd en is een gepassioneerd beeldhouwster.

www.coressence.nl

Florentine van Vollenhoven

Docent natuurgeneeskunde, natuurlijke behandelwijzen, voeding en gezondheid

Florentine van Vollenhoven was bijna 20 jaar hoofdvakdocent Westerse Natuurgeneeskunde en docent Complementaire Voeding en Hydrotherapie aan de Academie Natuurlijke Geneeswijzen Noord-Nederland. Sinds 2011 is zij verbonden aan School of Life. Zij is gastdocent in vitaliteit bij Pensioen in Zicht trainingen. Ze was als teamlid verbonden aan SISC Nederland voor het internationaal onderzoek naar het effect van familieopstellingen op een aantal chronische ziektebeelden. Zij heeft de healingopleiding gevolgd bij TranceArt Academie. In Ruinen heeft zij haar eigen Praktijk voor Natuurgeneeskunde en jaarlijks begeleidt zij haar Reinigings- & Ontspanningskuurweken op verschillende locaties. Zij is auteur van het boek  : ‘Verbasing over verzuring‘ over het zuur-basenprincipe in de Complementaire Geneeskunde, en het effect van een gezonde leefstijl op levensduur, vitaliteit en gezondheid.

Een menselijk wezen vormt een deel van het geheel. De mens ervaart zichzelf als iets dat van de rest is afgescheiden, een soort optisch bedrog van zijn bewustzijn. Deze illusie vormt een gevangenis voor ons, beperkt ons tot onze persoonlijke verlangens, ons persoonlijk besef van tijd en ruimte. Het is onze verantwoordelijkheid onszelf van deze illusie te bevrijden en alle levende wezens en de gehele natuur te omhelzen – vrij naar Einstein

www.fvanvollenhoven.nl

Lisette Schuitemaker

Caseclient Examinator

Lisette is auteur, impact investeerder en bestuurder. Voordat ze boeken over persoonlijke ontwikkeling schreef, had ze een communicatiebureau dat ze met succes verkocht en een praktijk als life coach.

Lisette heeft zich sinds midden jaren ’90 verdiept in het vergroten en transformeren van bewustzijn. Ze was tot voor kort voorzitter van het bestuur van het Center for Human Emergence in Nederland en de Findhorn Foundation in Schotland. Ze is een actieve impact investeerder in pionierende bedrijven die sociaal ondernemen zoals Impact Hub Amsterdam en Ubiquity University.

Ze is een gezochte spreker voor onderwijsinstellingen, organisaties en events en is regelmatig op de radio.

https://lisetteschuitemaker.nl

Anna Verwaal

Gastdocent peri- en prenataaltrauma

During her 22-year career as an obstetrical nurse, conscious conception and birth educator and labor & post partum doula Anna has dealt with a variety of clients that included Arabian princesses, teenagers, homeless women, same sex couples, the wives of notorious gang members and famous Hollywood stars.

Anna is frequently invited to speak at international conferences or facilitate talks, lectures and workshops.
Topics include; fetal and newborn consciousness, the long-term affects of the conception and birth experience on our lives, the prevention and healing of prenatal, birth & bonding trauma, the hormonal physiology of childbirth, the psychological, emotional and spiritual aspects of birth and how to provide babies with an optimum start in life.

http://www.fromwombtoworld.com

Secretariaat

Hannah Nijland

Tentamen Coördinator en Management assistentie