Transformatiereis van 2 maanden | live en online | start 5 oktober

Voor wie is deze training?

 

Beter in je lijf, steviger in je schoenen, werken en leven vanuit je eigen flow…

Dit programma is voor iedereen die aandacht wil geven aan gezondheid, heelheid en een stevige basis. Het dagelijks bestaan van de meesten van ons vraagt veel en overprikkeling of burn-out liggen snel op de loer. Hoe bewaak je je grenzen op een gezonde manier? Hoe zorg je dat er evenveel energie in komt als uit gaat? En hoe bouw je een duurzame relatie op met je lichaam, zodat je haar signalen leert vertrouwen en je eigen route in het leven vol vertrouwen kunt uitstippelen?

Tijdens deze training werken we met verschillende technieken om jouw basis te verstevigen. Je wordt begeleid om duurzame stappen te maken in je eigen ontwikkeling én leer je alles over de werking van je zenuwstelsel, je energetisch lichaam en je relatie tot je oorspronkelijk potentieel!

Met deze thema’s gaan we aan de slag:

 

Systemische wetten: jouw plek in het leven: Bewustwording van jouw systeem van herkomst en de plek in jouw geboortegezin helpt om patronen te herkennen die daaruit zijn ontstaan. Je eigen plek innemen speelt je vrij om te worden wie je bent, in plaats van wie je dacht dat je moest zijn.

Thuiskomen in jezelf: Als multidimensionaal wezen zijn we verbonden met al het leven op aarde en daarbuiten. Voelen dat we onderdeel zijn van een groter geheel en dat we die bron ín onszelf kunnen ervaren helpt om ons eigen innerlijke thuis te vinden.

Traumaheling en de polyvagaal theorie: De polyvagaal theorie is een simpele en effectieve manier om ons bewust te worden van de staat van ons zenuwstelsel: waar reageer ik (onbewust) op? Wanneer ben ik geactiveerd? En wanneer echt ontspannen? Door op een dieper niveau kennis te maken met ons zenuwstelsel leren we om onszelf te navigeren vanuit rust en verbinding.

Energetische gronding: Een gezonde energiehuishouding vraagt om gezonde gronding en begrenzing. Door je bewust te worden van jouw energetisch veld en de interactie daarmee, kun je op een flexibele maar stevige manier door je leven bewegen.

Levenspuls: Zoals alles in de natuur, heeft ook de mens een eigen ritme van expansie, stilte en contractie. Het eren van die beweging brengt ons in verbinding met onze natuurlijke flow. Ons eigen ritme kennen en leren volgen brengt ons werkelijk tot bloei!

Kom thuis in jezelf en ontdek hoe ontspanning, stabiliteit en flow onderdeel zijn van wie je altijd al was!

Praktische Informatie

 

Live dagen: za 5 okt, vr 18 okt, wo 13 nov, vr 29 nov  (10:00 – 17:00)

Online avonden: 10 okt, 30 okt, 19 nov, 9 dec  (19:30 – 22:00)

Locatie: Landgoed Beukenrode, Doorn

Kosten: € 1190,-/€ 1250,- (termijnen)  BTW vrij.

Lunch: Potluck (iedereen neemt iets mee om met elkaar te delen, graag vegetarisch)

Accreditatie: Deze training is geaccrediteerd als bij- of nascholing.

Hoe werken wij?

 

Veiligheid en verbinding zijn belangrijk voor ons. In de trainingsdagen zullen we ons laten leiden door zowel de informatie uit het groepsveld, als de individuele intenties van de deelnemers. Door het werken in een groep ontvang je veel spiegels en raak je ook geïnspireerd door het pad van anderen. Bovendien gaan individuele processen sneller en gemakkelijker wanneer ze in een groepsveld kunnen plaatsvinden. Zowel live als online werken wij met onder andere:

  • Lichaamsgerichte oefeningen
  • Systemisch werk
  • Relationele oefeningen
  • Geleide meditatie en visualisatie
  • Energetische waarneming en ervaring
  • Fysieke en energetische oefeningen  vanuit de traumaleer
  • Een diepe afstemming met het zenuwstelsel
  • Deelrondes
  • Veel plezier en verbinding!

We werken in deze training met verschillende niveau’s van ervaring en inzicht: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en vanuit zielsbewustzijn. In alle oefeningen nemen we deze lagen van het mens-zijn mee. Bij sommige thema’s werken we in kleine groepjes van 3 of 4 deelnemers en we zorgen dat er voldoende begeleiding is zodat iedereen de individuele aandacht kan krijgen om het meest uit deze training te halen! De maximale groepsgrootte is 18 deelnemers.

Vind je het fijn om eerst even kennis te maken? Je bent heel welkom om contact op te nemen en een belafspraak met ons in te plannen zodat je ons alles kunt vragen over het programma en wij met je mee kunnen denken of dit bij je zou passen!

And the day came when the risk to remain tight in a bud was more painful than the risk it took to blossom – Anaïs Nin

Ontmoet de trainers

Annick Burger
Levenstherapeut en trainer

In 2014 ben ik gestart met School of Life, de post HBO opleiding tot Levenstherapeut. Voor mij was dit een passende aanvulling op mijn werk als verpleegkundige binnen de geestelijke gezondheidszorg. In 2016 ben ik gestart met mijn praktijk YourPulse en werk ik met mensen individueel en in groepen. Binnen het onderwijs heb ik Moodcamp opgezet, een project dat gericht is op (mentale) gezondheid en weerbaarheid. Daarin komen mijn achtergrond binnen de GGZ en mijn levenstherapeutschap samen. In 2023 is het centrum voor multidimensionale opstellingen geopend wat ik samen met Kiki doe.

Al mijn werkzaamheden zijn afgestemd op wat in het huidige moment nodig is. Zodat ook jij weer contact kan maken met dat wat er in jezelf leeft. Zodra je deze verbinding meer kan voelen, met zowel de aarde als het universum, vallen blokkades weg en ga je heel anders in het leven staan: je voelt je verbonden. Als therapeut kom ik snel tot de kern, zo weet en voel ik welke stukken van jou het meest vragen om gezien te worden. Het multidimensionaal opstellen is een logisch vervolg op mijn reis waarbij alle stukjes van de puzzel samenkomen. Gedurende mijn leven heb ik veel processen beleefd rondom conceptie, zwangerschap en geboorte; dit is dan ook een thema waarmee ik graag werk.

Kiki Schmitz
Levenstherapeut en trainer

Van kleins af aan ben ik gefascineerd door het menszijn. Het kon dan ook niet anders dan dat ik ontwikkelingspsychologie ging studeren. Na deze studie vervolgde ik de reis van zelfontwikkeling en volgde ik opleidingen in o.a. NLP en systemisch werk. Mijn fascinatie en passie breidde zich uit naar de energetische wereld en de verbinding met het universum, waardoor ik de opleiding tot levenstherapeut volgde bij School of Life. Hier ontmoette ik Annick. Recent ben ik naast mijn praktijk werkzaam als multidimensionaal opsteller en docent bij het Centrum voor Multidimensionale Opstellingen. Hier verzorg ik samen met Annick opstellingsdagen, ontwikkelgroepen en de opleiding tot multidimensionaal opstellen.

In mijn praktijk werk ik vanuit deze brede achtergrond intuitief en volledig afgestemd op wat zich nu aandient en gezien wil worden, zodat je weer meer in verbinding met jezelf en je omgeving kunt zijn. Mijn kracht zit in het bieden van een veilige space, waarin alle aspecten van jouw aardse en multidimensionale zijn ruimte krijgen. Een belangrijke basis in mijn werk zijn de systemische en universele wetten. Uiteindelijk is alle disbalans in ons leven terug te brengen naar disbalans in deze wetten. Heling krijgt ruimte wanneer je deze disbalans ziet, erkent, onderzoekt en liefdevol ruimte geeft en omarmt.

Inschrijven Boost je Basis

 


Meer weten? Neem contact met ons op