Chakrapsychologie & intuïtieve waarneming

De chakra’s zijn energiepunten in het lichaam, die je kunt zien als de motoren die jouw systeem draaiende houden. Elk chakra heeft een ander werkingsveld in het lichaam en is verbonden aan specifieke thema’s. Door het bewustzijn te vergroten over het functioneren van onze chakra’s, komen we veel te weten over ons functioneren in het dagelijks leven. Oude patronen worden helder en kunnen worden losgelaten en vervangen door datgene waar we wezenlijk naar verlangen.

In deze workshop bieden we een theoretische achtergrond en gaan we aan de slag met het voelen en ervaren van wat jouw chakra’s je te zeggen hebben. Leren luisteren naar de taal van je lichaam vormt het begin van een magische reis door de lagen van het Zelf.

Data: VOLGEBOEKT!
Deze workshop bestaat uit 9 lessen totaal, Start op Zaterdag 30 september 2017 dan als volgt:  5 lessen op woensdagavond 11 en 18 oktober 2017, vervolgens 1, 15, 29 november 2017, plus 2 hele dagen op: zaterdag 30 september 2017  en zaterdag 16 december 2017.

Tijd:
Woensdagen 19.00- 21.45 uur, inloop 18.45 uur, beide zaterdagen 30 september plus 16 december 2017: van 10.00 – 17.00 uur (inloop 09.45 uur)

Locatie:
Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183 Amsterdam (nabij Vondelpark)

Kosten:
€ 515 (ex literatuur) BTW vrij.
Lunch op zaterdag 30 september en 16 december 2017 voor eigen rekening.

Docenten:

Dorrit Huppes
Milou van Dueren den Hollander

Resultaat:
Deze workshop geeft ondersteuning om meer in contact te komen met jouw persoonlijke flow en innerlijke wijsheid. Na afloop van deze workshop ben je bekend met het chakrasysteem vanuit de theorie en de ervaring. Je bewustzijn over jouw intuïtieve waarneming is vergroot en je bent in staat deze waarneming in te zetten, om informatie te verkrijgen over zowel je eigen energiesysteem, als dat van een ander. Dit ten behoeve van het laten stromen van de energie, zodat je lichaam meer in balans kan komen en nieuwe mogelijkheden zich kunnen openen.

Lesinhoud:

 • Theoretische kennis van chakra’s en ervaren van deze chakra’s in het eigen lichaam.
 • Verdieping van de hoger zintuiglijke waarneming.
 • Verbanden kunnen leggen tussen vroege kindontwikkelingen en gedragspatronen nu.
 • Energiewerk door middel van lichaamsgerichte oefeningen; individueel en in duo’s.
 • De basisprincipes van chakra waarneming.
 • Praktische oefeningen om energie waar te nemen en te kunnen laten stromen.
 • Theoretische kennis van de vijf karakterstructuren in verband met de chakra’s.
 • Er wordt gewerkt met geleide meditatie, intentionaliteit, oefengroep, visualisaties, intervisie en lees/huiswerkopdrachten.

Literatuurlijst:

 • Barbara Brennan: Licht op de Aura
 • Anodea Judith: Handboek Chakrapsychologie en
 • Anodea Judith: Chakrawerkboek/ Werkboek Chakra ( beide versies zijn bruikbaar)
 • Michael Roads: Door de ogen van liefde
 • Film: August Rush ( via de videotheek)

Over onze Trainers

Dorrit Huppes
Levenstherapeut en ondernemer

Dorrit studeerde Algemene Sociale Wetenschappen in Utrecht, werkte als teamcoach en organisatieadviseur bij Berckely Square en is recent afgestudeerd bij School of Life als levenstherapeut. Ze heeft haar eigen levenstherapiepraktijk 'I See You' waar zij mensen begeleidt om het contact met zichzelf te hervinden. Daarnaast organiseert zij verschillende workshops, meditatieavonden en maakt zij deel uit van The Therapy Club.

Milou van Dueren den Hollander
Levenstherapeut en jongerencoach

Milou studeerde Mysticisme en Westerse Esoterie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij vervolgde haar opleiding bij School of Life Opleidingsinstituut voor Levenstherapie, zij werkt als levenstherapeut en jongerencoach bij Breekjaar.

Sinds 2012 heeft Milou, samen met anderen, verschillende organisaties opgezet: Young Masters Global, The 13th Edition en De Creatie Ruimte, waar zij samenwerkt met jonge volwassenen aan het vormgeven van de nieuwe tijd gefundeerd op co-creatie, liefde en overvloed.

“De begeleiding vanuit jullie was warm, liefdevol en heel natuurlijk”
 – Lidewij

“Een eigentijdse manier van werken door twee geweldige vrouwen”
– Randy

“Wat een cadeautje om te krijgen. Mijn complimenten voor jullie heldere informatie, bijzondere oefeningen, voor al jullie wijsheid en liefde”
– Marie-Jose.

Inschrijven

Geslacht*: manvrouw

Factuur gegevens

Alleen in te vullen indien anders dan hierboven

Annuleren

Schriftelijk annuleren
In geval van annuleren willen wij het risico als volgt delen. De deelnemer betaalt tot 2 weken voor aanvang € 25 administratiekosten. Van twee weken voor aanvang tot aanvang 75% van de cursuskosten en vanaf de aanvangsdatum het volledige cursusbedrag. U kunt ook een plaatsvervanger benoemen.

Ik heb het volledige bedrag overgemaakt op Triodos bank IBAN: NL 96 TRIO 0781448352 van School of Life, te Haarlem.

Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden en met de algemene voorwaarden.