Online workshop | najaar 2024

Een reis van 4 maanden door de verschillende lagen van kosmisch bewustzijn.. ben jij er klaar voor?

 

Hoe zou jouw leven eruit zien wanneer je danst op het ritme van het universum? Wanneer je volledige beschikking hebt over je intuïtieve kanalen, je bewust bent van je uitwisseling met collectieve velden en je verbinding met de energetische dimensie en je in staat bent om die informatie te gebruiken in je dagelijks leven?

Zoals wij afgestemd zijn op de bewegingen van de aarde, zijn we ook verbonden met de flow van het universum. We staan niet alleen in relatie tot onszelf en de mensen om ons heen, maar zijn in een voortdurende energetische uitwisseling met het leven zelf en de verschillende dimensies waar we mee verbonden zijn. Natuurelementen, de sterren, niet-stoffelijke wezens, onze eigen energetische relaties… al die verbindingen vormen het web van ons leven. In veel oudere beschavingen was deze diepe connectie met ‘het Al’ een heilige relatie en de aanwezigheid van een energetische, spirituele realiteit een vanzelfsprekendheid.

Gelukkig kunnen we ook nú onze relatie tot het grotere veld waarin we leven verdiepen. Kwaliteiten als telepathie, droomreizen en bewuste manifestatie worden dan weer toegankelijk. Deze workshop helpt je her-inneren wie je ook alweer bent en waar je toe in staat bent wanneer je je subtiele, energetische vermogens weer helemaal gaat aanspreken en jezelf gaat verbinden met alle dimensies waarin je ook thuis bent. Dan werkt het leven niet meer lineair, rationeel of logisch, maar multidimensioneel, vol bezieling en in magische synchroniciteit.

 

Op naar de volgende stap in jouw eigen en onze collectieve evolutie!

Deze workshop is voor jou wanneer je:

    • Enige ervaring hebt in persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnswerk
    • Klaar bent om jouw kosmische bewustzijn te openen
    • Een diepe ‘ja’ voelt om uit de kast te komen met je innerlijke weten
    • Verlangt naar een kader en dieper begrip voor je innerlijke ervaringen
    • Alles wilt weten over energetische verbindingen
    • Thuis wilt komen op aarde en in je lichaam
    • Bereid bent om het innerlijk werk te doen dat jouw persoonlijke evolutie van je vraagt
    • Beschikbaar en toegewijd bent om deze 15 weken ruimte te maken om de diepte in te duiken
    • Voelt dat je hart gaat kloppen en je energie gaat bruisen van deze workshop!

Reviews:

When we deeply open our hearts, the multiverse will flower within us and our earthbody will become our chosen home, connected to all that is

Praktische informatie

Deze workshop bestaat uit:

 • 8 lesmodules live op Zoom
 • 1 peer-to-peer Creatie-sessie
 • Om de week verdiepende opdrachten in de eigen buddy-groepjes
 • 8 meditaties om je eigen ervaring thuis te verdiepen
 • 8 individuele opdrachten voor thuis
 • Gratis deelname aan de maandelijkse online Satsang avond van Milou, gedurende de maanden september tot en met december.
 • Toegang tot de besloten community op het platform Mighty Networks, waar je onder andere tips voor inspirerende literatuur, podcasts en films vind én contact kunt onderhouden met de andere deelnemers
 • Toegang tot de maandelijkse School of Life meditatie-avond.

Investering:

 • E 690,-  BTW vrij
 • 4 maanden met voldoende tijd om je toe te wijden aan deze reis!

Betalen in termijnen is mogelijk (aan te vinken op het inschrijfformulier)

Studenten van School of Life ontvangen 20 procent korting op deze workshop.

Voel je je aangetrokken tot deze reis maar vallen de kosten buiten je mogelijkheden? Voel je welkom om even contact op te nemen met Milou!

Inschrijven voor deze workshop is mogelijk tot en met een week voor de start. Daarna maken wij het energetische veld rond, waarvoor het fijn is als de groep compleet is.

Data: najaar 2024, binnenkort online 

 

Deze workshop is grotendeels online. Je ontvangt na inschrijving van ons een mail met meer informatie. De online avonden vinden plaats via het platform ZOOM.us , dat gemakkelijk en gratis te downloaden is. De live avonden bestaan uit transmissie, verdieping op de thema’s en interactieve oefeningen in kleine groepjes.

De avonden zijn steeds van 19:30 tot 22:00 uur. Het ‘informatieve’ gedeelte van de avonden wordt ook opgenomen. Dus mocht je er een keer niet live bij kunnen zijn, dan kun je alsnog de opname terugkijken. Het interactieve gedeelte van de avond, waarbij je als deelnemers met elkaar aan de slag gaat in een break-out room bijvoorbeeld, wordt niet opgenomen.

De laatste sessie in december vindt live plaats in het Lichtschip in Almere. Deze dag zal zijn van 14 tot 17 uur (inloop 13:45).

Voor het delen van inspiratie, de toegang tot de opnames, oefeningen voor thuis en om met elkaar te kunnen verbinden krijg je toegang tot onze besloten Cosmic Consciousness community op het platform Mighty Networks.

MODULES:

ATTUNEMENT

Module 1: Attunement
Aansluiten op het kosmische veld

Het leren kennen van je energiesysteem in zijn multidimensionele staat is een onmisbare tool om jezelf in te pluggen in de energie van de bron. Hoe meer delen van onszelf aangesloten zijn, hoe dieper onze verbinding met het al kan worden. Subtiele signalen zoals lichaamsgewaarwordingen, dromen en intuïtieve ingevingen wijzen ons de weg wanneer we leren op dat level te luisteren en te openen.

CONTAINMENT

Module 2: Containment
Energetische grenzen en innerlijke ruimte

Hoe werkt gezonde energetische begrenzing? Waar ben je wel en niet beschikbaar voor? Hoe meer je gaat leven vanuit je kosmische bewustzijn, hoe belangrijker het eigenaarschap over jouw energetisch lichaam wordt. Door een gezonde begrenzing, vormen we een energetische container waar meer en meer licht en informatie doorheen kan stromen. Door bewust te leren kiezen waar je je kanaal op af wilt stemmen, kun je uiteindelijk datgene creëren waar je werkelijk naar verlangt!

GROUNDING

Module 3: Grounding
Thuiskomen in je eigen frequentie

Thuiskomen op de frequentie die jou eigen is, is werkelijk gronden. Niet alleen met ons 3d, aardse lichaam, maar in verbinding met ál onze zielsdelen en subtiele kwaliteiten. Door je kosmische en je aardse thuis te verbinden, worden je lichaam, je handelen en je energieveld allemaal expressies van jouw unieke zielsenergie.

FREEDOM

Module 4: Freedom
Karma, zielscontracten en relatiekoorden

Karma is het residu van gebeurtenissen, interacties en relaties die niet compleet of geheeld zijn. Hoe meer residu we bij ons dragen, hoe minder fluïde en ontvankelijk we worden. Ook huidige relaties en verbindingen kunnen residu creëren, terwijl andere verbindingen juist inspiratie en energie geven. Door jezelf vrij te maken van beperkende energetische verbindingen cultiveer je een diepere beschikbaarheid voor je hoogste potentieel.

CONNECTIONS

Module 5: Connections
Collectieve velden en kosmische invloeden

Hoe bewust ben jij je van de energie van collectieve en kosmische velden en de invloed daarvan op jouw energetische en fysieke lichaam? Wanneer we ontdekken hoe we op diep niveau kunnen luisteren naar de inkomende frequenties, kunnen we onderscheiden welke informatie over onszelf gaat en welke informatie betrekking heeft op ‘het collectief’. Door jezelf hierin te ontwikkelen kun je een bewuste co-creator worden van de evolutie van onze collectieve systemen.

CREATION

Module 6: Creation
Het non-lineaire wordingsproces

Hartgedragen, ziels-geinspireerde creatie begint bij de bron en maakt een reis door alle delen van onszelf, tot het zich volledig op fysiek niveau kan manifesteren. De delen van dit creatieproces waar we maatschappelijk veel erkenning aan geven, zijn de energetisch-mannelijke aspecten van ‘doen’. De vrouwelijke aspecten van ‘zijn’ worden minder erkend, maar zijn niet minder belangrijk. Dromen, mediteren, energetisch downloaden, uitrusten, opladen, integreren en ‘simpelweg’ het universum haar werk laten doen zijn kwaliteiten die je kunt leren of herontdekken in jezelf. Afgestemd op het multidimensionale veld, wordt creatie een proces van ontvangen, beleven en genieten!

SUPPORT

Module 7: Support
Intergalactische ondersteuning en Lichtmeesters

Wat is jouw relatie tot de intergalactische dimensie? Hoe herken je interdimensionele communicatie en welke frequenties zijn daarin eigen voor jou? (H)erkennen dat we niet de enige bewuste wezens zijn geeft je beschikking over intergalactische relaties waardoor je creatieproces in een versnelling kan raken en je het niet alleen hoeft te doen.

In deze module nodig ik je uit om al je verwachtingen overboord te gooien en je open te stellen voor het verdiepen van je relatie tot energievelden die voorbij gaan aan ons 3d begrip, maar des te voelbaarder zijn voor onze energielichamen!

ALIGNMENT

Module 8: Alignment
Uit de kast met je zielsmissie!

Deze reis langs universele principes van kosmisch bewustzijn, begint en eindigt bij jou. Wat wil er door jou heen ontstaan? Ben je klaar om jezelf op diepe(re) laag te erkennen als energetisch, kosmisch verbonden wezen en ruimte te maken voor wat dat van je vraagt? Wat heb je nodig om de fluisteringen in je ziel te kunnen en durven volgen?

Over onze Trainers

Milou van Dueren den Hollander
Mede-eigenaar van en docent aan School of Life, trainer en creator van de Cosmic Consciousness workshop

Tien jaar geleden versnelde mijn innerlijke reis, destijds als student aan School of Life. Ik kwam thuis in mezelf en vele her-inneringen openden zich. Ik wist dat mijn leven en werk vanaf dat moment in het teken van bewustzijnsontwikkeling zouden staan en dat gevoel gaf me zoveel vreugde! In de jaren die volgden opende ik mijn praktijk in Amsterdam werkte veel als jongerencoach. Samen met Tessa Visch gaf ik workshops en lessen aan School of Life en daarnaast ontwikkelden we verschillende programma's, waaronder een jaartraining voor hoogbewuste jongeren. Sinds de start van 2020 ben ik mede-eigenaar van School of Life, een van mijn grote liefdes in het leven.
De meest transformerende leerervaringen op mijn eigen pad zijn altijd ontstaan vanuit een multidimensionaal bewustzijn, vaak ondersteund door bijzondere ontmoetingen, fijnstoffelijke wezens of dromen. Ervaringen die ik niet altijd gemakkelijk te plaatsen vond, maar die wel de rode draad van mijn leven vormen. Door te zien en te voelen dat het juist die ervaringen waren die mij hielpen om mijn zielsmissie écht te laten landen, heb ik geleerd om volledig te vertrouwen op de niet-zichtbare wereld, mijn energetische zelf en mijn intuïtieve impulsen. En wat een rijkdom brengt dat me nog elke dag!

In deze workshop neem ik jullie mee op reis langs de thema's die voor mij het meest betekend hebben (en nog steeds doen!) in mijn opening naar een ruimer bewustzijn. Deze workshop is voor mij niet alleen een online training, maar ook een energetisch veld waarin we elkaar kunnen ontmoeten in verschillende dimensies. In mijn voorbereidingen werk ik bewust met dit energetisch veld en nodig ik de inhoud van de workshop uit om langs mijn intuïtieve kanalen en in verbinding met het hoger zelf van iedere deelnemer te ontstaan. Ik zal ook af en toe een inkijkje geven in dit proces.

Of deze reis voor jou is om aan deel te nemen, zul je waarschijnlijk voelen bij het lezen van deze pagina. En als je je geroepen voelt ontmoet ik je graag, op Zoom en in de ethers!

Inschrijfformulier