Multidimensional Living | 1 online avond + 4 dagen in Centrum Athanor | Najaar 2022

Deze winterretraite is een mini-break in de natuur met (klank)heling, stilte en een diep thuiskomen in jezelf. De belichaming van de ziel en het activeren van nieuwe lichtcodes in het lichaam staat centraal. Ontdek jouw multidimensionaliteit en oefen/activeer de helende vaardigheden die jouw ziel beschikbaar heeft in dit leven.

Tijdens deze dagen creëren we samen een container van liefde, heling, moeiteloosheid en plezier.

MULTI-DIMENSIONALITEIT

Wanneer ons bewustzijn groeit en ons hart opent dan groeien de frequentievelden waar wij contact mee kunnen maken met ons mee. Wanneer je afgestemd raakt op frequentievelden met een hogere trilling dan verandert als automatisch jouw paradigma, jouw beleving van de wereld binnen en buiten jezelf. Wanneer je lichaam in een hogere frequentie komt, vraagt dat om nieuwe manieren van leven: een meer hoogfrequente genezingswijze, voeding, aanraking, en leefomgeving is dan wenselijk.

Je waarnemingskanalen worden gevoeliger, je krijgt meer telepathische/empathische ervaringen. Je kan gemakkelijker met je bewustzijn naar andere plekken of mensen reizen en dat kan voelen alsof je bijna een HD ervaring hebt van die plekken. Ook de beleving van tijd en de werking van je geheugen en kennisoverdracht verandert. Je kan soms fysieke sensaties voelen in je lichaam die bijvoorbeeld gelinkt kunnen zijn aan een dna-upgrade, een healing of een download.

Wanneer er onvoldoende kader is voor de beleving van deze nieuwe ervaringen, dan kan dat best verwarrend en soms ook spannend zijn. Samenkomen in een groep met mensen die een soortgelijk her-inneren meemaken kan dan ontzettend fijn zijn.

Lichtcodes

Door de gedeelde intentie, het groepsveld en het lichtwerk van het facilitators team zijn er activaties/lichtcodes beschikbaar, nieuwe mogelijkheden die zich aandienen om oude programma’s los te laten en nieuw bewustzijn te integreren tot in de kleinste cellen van je lichaam, zodat ook de bijbehorende kwaliteiten en potenties tot je beschikking komen te staan in dit leven.

Tijdens deze retraite is er geen EEN waarheid, behalve die van de ervaring van elk individu. De ervaring is altijd waar in haar puurste vorm en wij nodigen je uit om zelf een kader te vormen voor deze ervaring. Zo leren we van elkaar en kunnen we met elkaar een nieuwe taal creëren die kan vatten wat we aan ervaringen beleven.

Deze 4 daagse container van liefde en licht staat in dienst van het activeren van jouw oorspronkelijke blauwdruk.

Werkvormen

STILTE

Tijdens deze retraite hebben we 1 dag in volledige stilte. De stilte helpt ons om naar binnen te gaan en contact te maken met dat wat zich aan jou wil tonen. De stilte kan ondersteunend zijn om thuis te komen in jezelf en de neiging om op alles buiten jezelf gefocust te zijn los te laten. We sluiten deze dag af met een klankmeditatie. Uiteraard kan je het contact met iemand opzoeken en de stilte doorbreken als jij dat nodig hebt in je proces.

CREATIE

Wanneer wij ons openen voor de universele levensenergieën dan komt er automatisch een bepaalde creatiestroom op gang. Tijdens deze retraite nodigen we jou uit om creatief materiaal mee te nemen, zoals: schilder- en tekenspullen, een camera, muziekinstrumenten, een schrijfboekje. Iets waar jij blij van wordt. En ook de natuur kan jouw canvas zijn dit weekend. Creatief bezig zijn geeft vorm aan dat wat we ervaren en helpt om de frequenties te gronden.

Werkvormen

HEALING

Aanraking van het lichaam is dienend bij de herprogrammering van het zenuwstelsel, het helpt de nieuwe frequenties te gronden. Samen is er in de groep een enorm potentieel aan healingskills aanwezig. Ieder van ons heeft in verschillende bewustzijnsvelden/levens ervaring opgedaan over healing, gezondheid, lichtcodes en herprogrammering. Door te gaan vertrouwen op de impulsen van je lichaam en deze te volgen kan een slapend bewustzijn wakker worden. De aanraking die we gebruiken is intuïtief, subtiel en altijd in afstemming met de ander.

De facilitators dragen vele lichtcodes om het lichaam te helpen transmuteren naar haar meer subtiele lichtvorm.

KLANK

Het gesproken woord kan soms te begrensd en onbereikbaar zijn voor de grote bewustzijnsstromen die er door ons heen bewegen. Of datgene wat wij ervaren heeft nog geen (menselijk) kader en is moeilijk in bestaande woorden te vatten. Intuïtief klanken maken kan dan een fijne vorm zijn om informatie uit te wisselen in de groep. De intuïtieve klanken kunnen integrerend werken, ze kunnen helpen om bewustzijnsvelden te gronden of slapend bewustzijn te activeren. De klanken zijn helend voor het lichaam en het zenuwstelsel. Intuïtieve klank/lichttaal kan diepliggend trauma lostrillen.

Programma

Het programma vormt de intentie/het kader van de retraite en daarbinnen mag ontstaan wat er is. We komen in ieder geval 2 maal per dag samen in de groepsruimte. Daarnaast eten we samen, kunnen we lekker wandelen in de natuur, creatief bezig zijn, muziek maken/luisteren en uitwisselen in kleine groepjes.

Healingmethoden

Intuïtieve klank

Intuïtieve aanraking

Lichttaal activaties

Activatie van het hoogfrequente lichtlichaam

Blauwdruk/DNA upgrades

Teachings/sharings

Dagelijks leven met jouw multidimensionaliteit

Samenwerken met lichtwezens en jouw intergalactische zelf

(Samen)Leven in verschillende paradigma’s

Vertrouwen op jouw innerlijke waarheid

Het belang van Cosmic Grounding

Q&A’s

Meditaties

Klank

Stilte

Begeleiding

En ook…

Een dag in stilte

Gronding van je zenuwstelsel

Ruimte voor creativiteit

Investering

€1111,-  (geen btw).

Deze prijs is inclusief overnachtingen op een 2 persoonskamer met badkamer en vegetarische maaltijden tijdens het verblijf, onbeperkt thee en koffie en fruit. 1-persoonskamers zijn (beperkt) beschikbaar voor een meerprijs van €62,-.

De catering kan rekening houden met de meeste allergieën.

Lukt het niet om dit bedrag in één keer te betalen?  Laat het ons weten, dan zoeken we naar een oplossing!

Onze annuleringsvoorwaarden kan je hier vinden!

*Voorovernachting is ook mogelijk vanaf 20.00 uur voor een meerprijs van €42,50 p.p., inclusief ontbijt, ongeacht 1 of 2 persoonskamer. Dit kan je rechtstreeks regelen met de locatie. De trainers zijn dan nog niet beschikbaar om je te ontvangen, maar Centrum Athanor verwelkomt je graag!

Data

NIEUWE DATA VOOR 2022 KOMEN BINNENKORT ONLINE

Maandag *

Online zoom-meeting: 19:30 -22.00 uur

Vrijdag 

Aankomst : vanaf 09.00 uur  *

Start openingsceremonie: 10.00 uur

t/m

Zondag

Vertrek: 17.00 uur

 

*Heb je deze avond gemist? maar wil jij je toch inschrijven? Je kan je tot uiterlijk 2 november inschrijven en een opname krijgen van de startavond.

Deelnemers

We zijn met een groep van minimaal 10 en maximaal 22 mensen.

Herkenning in de ander brengt erkenning in jezelf. Erkenning van onze multi-dimensionaliteit is nodig om haar te kunnen gronden. Het groepsveld biedt de container waarin deze lichtdelen kunnen thuiskomen. Gedeelde intentie werkt als een versterker van de potenties.

Dit proces van her-inneren van de vele verschillende facetten van onze ziel gaat een stuk gemakkelijker en plezieriger wanneer wij dit in een groep doen.

We werken/spelen in een veld van liefde en eenheidsbewustzijn. Je bent dan zowel de druppel als de oceaan. De fijngevoelige delen van onszelf hebben de neiging te gaan samensmelten en als er onvoldoende ik-kracht in de persoon aanwezig is kan je jezelf verliezen in het geheel. Dit vraagt van je om je ik-kracht/ jouw eigen kleur te gaan bekennen. Zo krijgt iedereen de ervaring die hij/zij op dat moment nodig heeft. Een duidelijke ik-kracht en gronding mist vaak bij mensen met een groot multi-dimensionaal bewustzijn. De belichaming van deze velden en het ervaren in een groepsveld zijn speciaal voor deze mensen onmisbaar op hun pad van multi-dimensionaal menszijn.

Deze retraite is voor jou…

 • Als je al enigszins bekend bent met persoonlijk proceswerk.
 • Als je in een fase van je leven bent waarin je op een nieuwe laag JA wilt zeggen tegen jezelf.
 • Als je jouw kwaliteiten nog meer wilt gaan belichamen en gaan delen met de wereld.
 • Als je verlangt naar een veilige container waarin je jezelf kan ontvangen in je volledigheid.
 • Als je verlangt naar een verbinding met gelijkgestemden.
 • Als je meer van jouw waarheid wilt gaan leven en delen met de wereld.
 • Als je geniet van de magie van het leven.
 • Als je een container zoekt waarin jij jouw multidimensionaliteit kan ontdekken.
 • Als jij jouw healingskills verder wilt ontwikkelen.
 • Als je resoneert op bovenstaande tekst en voelt dat dit de plek voor jou is.
 • Als je een lichte spanning in je lichaam voelt die samen gaat met een opborrelend plezier en nieuwsgierigheid
 • Als je bereidt bent de stappen te zetten die hier voor nodig zijn (met liefde en zachtheid naar jezelf en in het tempo dat goed voelt).
 • Of omdat je gewoonweg weet dat je hierbij gaat zijn.
 • Deze retraite is ook zeer geschikt voor therapeuten (in opleiding) en facilitators als verdieping op het eigen innerlijke en professionele werk.

Facilitators

 

We zijn in ons leven allemaal student en leraar en samen met de deelnemers vormen we een cirkel. We hebben in deze constellatie een ongelijke rol EN zijn gelijkwaardig aan elkaar.

Plezier, Overvloed, Eigen verantwoordelijkheid, Empowerment, Hartgedragen bewustzijn, Gelijkheid en Transparante communicatie zijn kernwaarden die het facilitatorteam deze 5 daagse mee inneemt.

Tessa Visch
Mede-eigenaar School of life, Docent, Levenstherapeut,

Tessa heeft verschillende opleidingen gedaan en veel wijsheid her-innerd. Ze is een mens met vele belichaamde ervaringen, een wever van licht, een waarheidszoeker, een multi-dimensional (sound)healer, een kanaal voor nieuwe blauwdrukken van een meer liefdevolle en harmonieuze binnen- en buitenwereld.

Tessa is een echte licht- en schaduwwerker. Ze heeft de kwaliteit de donkerste delen van de mens met liefde, licht en humor te verwelkomen zodat ze kunnen transformeren tot de diamanten die het zijn.

Tessa is sinds 2020 mede-directeur van School of Life en geeft hier les over thema's zoals subtiele waarneming, bewuste manifestatie, energetische healingvaardigheden, energiehuishouding, grenzen, werken met groepsvelden en therapeutische vaardigheden.

Tineke Blok
Assistent-Docent, Sound Magician

Tineke is een zeer belichaamd multidimensionaal mens. Ze is een soundmagician en heeft naast haar (klank)healerskwaliteiten veel gewerkt in de zangwereld. Je kunt Tineke kennen van musicals zoals Mama Mia en je komt haar stem tegen in vele tekenfilms, zoals Aladin en Frozen 2.

Tineke straalt plezier uit en brengt haar licht mee in alles wat ze doet. Ze ondersteunt je graag om op een diepere laag jezelf te zijn en je binnenwereld klank te durven geven. Mensen voelen zich bij haar gezien, gehoord en hervinden zelfvertrouwen om weer op hun eigen manier te leven.

In 2012 heeft Tineke samen met Tessa en een aantal andere vrienden het jongeren platform Young Masters Global opgericht. Hier en bij Generation Intuition organiseerden zij samen al eerder spiritueel- en bewustzijn-georiënteerde activiteiten.

Locatie

We zitten tijdens deze 4 dagen op een prachtige plek in de natuur van de Achterhoek: Centrum Athanor. We zijn de enige groep op deze locatie, omringd door natuur. Even helemaal weg van de bewoonde wereld!

Je hebt naar eigen wens en beschikbaarheid een 1 -of 2-persoonskamer met badkamer. Er wordt heerlijk vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch voor ons gekookt tijdens deze dagen. Koffie, Thee en fruit staat de hele dag voor ons klaar.

In de prachtige grote groepsruimte zetten we een heilige ruimte neer voor onze bijeenkomsten. In de gezellige huiskamer en de vele fijne plekjes buiten kunnen we tussendoor  samenzijn.

‘s Avonds kunnen we lekker een vuur maken en samenkomen voor zang, delen of gewoon lekker kletsen. Met mooi weer kunnen we (klank)meditaties doen in de steencirkel. Laarzen en paraplu’s staan voor je klaar, zo kan je ook op natte dagen genieten van buiten zijn en kom je weer opgeladen de trainingszaal binnen.

Vragen?

Mail of bel gerust met je vragen!

023 – 2047007

secretariaat@schooloflife.nl

tessa@schooloflife.nl

 

The beautiful abstract artwork on this page is made by Danielle_bhavya_winter

Coronamaatregelen

Op deze locatie is geen plicht tot het tonen van een coronapaspoort of QR code. Wel vragen we van al onze deelnemers om enkel naar de locatie te komen wanneer ze klachtenvrij zijn.

Testimonials

Inschrijven