Healing & Zelfbewustwording

Healing in de breedste zin van het woord is het weer in beweging komen: de levensstroom terugbrengen daar waar je bent vastgelopen. De heling van het energieveld heeft directe invloed op de verschillende aspecten van het leven, zoals werk, relaties en gezondheid.

Data: Start op woensdagavond 13 maart 2019, vervolgens woensdagavonden 27 maart, 10 april, 24 april, 8 mei, 22 mei en 5 juni, plus hele zaterdag 15 juni 2019.
Deze workshop bestaat uit 9 lessen: waarvan 7 lessen op de woensdagavond, plus 1x een hele zaterdag, dit zijn 2 lessen.

Tijd:
Woensdagavonden: 19.00 – 21.45 uur, zaterdag: van 10.00-1700; plus oefeningen en opdrachten voor thuis.

Locatie:
Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183 Amsterdam (nabij Vondelpark)

Kosten:
KROKUS KORTING! Tijdelijk € 100 korting bij aanmelden tussen 17 februari en 6 maart 2019. Je betaalt tijdelijk € 535 (ex literatuur) BTW vrij. Vanaf 7 maart 2019 is de prijs € 635

De lunch op zaterdag is voor eigen rekening.

Docenten:
Senta Beckers & Dorrit Huppes

Resultaat:
Tijdens deze workshop leer je om blokkades in het energieveld en (licht) lichaam te lokaliseren en weer in beweging te brengen. Je bent na afloop in staat om zelfstandig een energie healing te geven aan een ander. Je bewustzijn wordt vergroot over het universele proces van ( zelf) heling en transformatie van de mens. Je krijgt bewustzijn over je eigen energieveld en lichtlichamen en leert hoe je jezelf kan verbinden met het universele energieveld. Ja maakt contact met jouw unieke (inner) Guidance. Tot slot kan je jouw eigen energieveld en (licht) lichaam beter reguleren en weet je wat er voor nodig is om jezelf op een gezonde manier te begrenzen.

Lesinhoud:

 • Een stapsgewijze methode om een korte healing te kunnen geven
 • Theoretische kennis van de anatomie van het menselijke energieveld.
 • Normale en Hogere Zintuiglijke waarneming.
 • De basisprincipes van energie healing.
 • Energiewerk door middel van lichaamsgerichte oefeningen, individueel en in duo’s.
 • Tijdens de lessen oefen je met je medecursisten op healingtafels de geleerde technieken, je ontvangt feedback van de docenten.
 • Tussen de lessen door oefen je enkele keren thuis de geleerde technieken met een medecursist.
 • Theoretische kennis van energieregulatie, energiebegrenzing en (Hara) intentionaliteit.
 • Er wordt gewerkt met geleide meditatie, oefengroepjes, visualisaties, intervisie en leesopdrachten.

Literatuurlijst:

 • Brennan, B.: Licht op de Aura ( Hands of Light)
 • Hick, E. & J.: De wonderlijke kracht van bewuste intentie
 • Kribbe, P. : Bezield leven
 • Documentaire: The Living Matrix, Greg Becker ( bijvoorbeeld via Bol.com)

Over onze Trainers

Senta Beckers
Levenstherapeut en Creator

Senta studeerde Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en volgde daarnaast diverse trainingen voor bewustwording en energetisch werk. In 2017 studeerde zij af aan de Beroepsopleiding Levenstherapie van School of Life. Zij heeft haar eigen Praktijk voor Levenstherapie in Holten en is daarnaast werkzaam in het theater. In beide vakgebieden begeleidt ze mensen in het dieper verbinden met de creatieve en scheppende levensenergie. Senta werkt met passie aan het tot uitdrukking brengen van de manifestaties die uit de verbinding met de bron en het authentieke Zelf willen voortvloeien.

Dorrit Huppes
Levenstherapeut

Dorrit heeft haar eigen praktijk voor Levenstherapie in Haarlem. Ze richt zich daarbij in het bijzonder op de imprint van conceptie, zwangerschap en geboorte en kijkt met haar cliënten naar hoe hier de basis is gelegd voor ervaringen in hun latere leven. Naast het helen van mogelijke geboortetrauma’s richt ze zich ook steeds meer op het voorkomen van deze trauma’s door met toekomstige vaders en moeders bewust stil te staan bij de wens om een kindje te krijgen. Ook geeft ze workshops, doet ze rituelen (o.a. ter verwelkoming van 'pasgeboren ouders' en hun kindje) en begeleidt ze vrouwen na een (traumatische) bevalling, miskraam of abortus. Ze wil bijdragen aan een wereld waar mensen geboren worden om hun essentie te leven

Inschrijven

Geslacht*: manvrouw

Factuur gegevens

Alleen in te vullen indien anders dan hierboven

Annuleren

Schriftelijk annuleren
In geval van annuleren willen wij het risico als volgt delen. De deelnemer betaalt tot 12 weken voor aanvang € 85 administratiekosten. Van 12 weken voor aanvang tot aanvang 75% van de cursuskosten en vanaf de aanvangsdatum het volledige cursusbedrag. U kunt ook een plaatsvervanger benoemen.

Ik heb het volledige bedrag overgemaakt op Triodos bank IBAN: NL 96 TRIO 0781448352 van School of Life, te Haarlem.

Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden en met de algemene voorwaarden.