Inner Healing Weekend | 14 & 15 september 2024 live in Almere Oosterwold

Voel je de calling om dieper liggende patronen blijvend te transformeren? Dan is dit weekend voor jou!

Ben jij op zoek naar ontspanning, en echte verbinding met jezelf en met anderen? Ben je al langere tijd bezig met bepaalde patronen of vragen, maar kom je er niet mee verder? Verlangen jouw lichaam, geest en ziel naar een volgende stap in je persoonlijke evolutie?

In het Inner Healing Weekend scheppen we daar ruimte voor. Dit biedt de mogelijkheid tot diepe transformatie. Soms ben je heel bewust van iets dat je graag wilt veranderen, maar blijkbaar zit er iets in de weg om die verandering ook te maken én blijvend te integreren.

Dit weekend helpt je om nog meer de mens te worden die je altijd al was en (weer) toegang te krijgen tot je unieke, oorspronkelijke potentieel.

In dit bijzondere weekend creëren we met de hele groep een omgeving waarin onthuld kan worden wat verborgen is gebleven, waarin we meer innerlijke ruimte en rust kunnen ervaren en waar de kracht van het groepsveld een liefdevolle aanmoediging vormt voor de processen die zich aandienen. Je krijgt meer inzicht in je eigen keuzes op de verschillende lagen (denken, voelen, doen) én meer bewustzijn op de keuzes die je nu wilt gaan maken.

Door middel van lichaamsgerichte oefeningen, energetische reading, systemisch werk en creatieve expressie, biedt dit weekend een diepe gelegenheid om oude overtuigingen te herschrijven tot een nieuw ‘script’, waarin jouw zielskwaliteiten alle ruimte kunnen krijgen!

Wat kan dit weekend voor je betekenen?

 • Een diepe verbondenheid met jezelf en anderen
 • Meer zicht op je saboterende én ondersteunende patronen
 • De mogelijkheid tot duurzame transformatie van beperkende overtuigingen
 • Een ervaring rondom de onderlinge verbondenheid van heden, verleden en toekomst
 • Contact met de voorouderlijnen
 • Een doorvoelde beleving van hartgedragen support
 • Een intiem netwerk van mede-reizigers
 • Meer ruimte voor wie je in essentie altijd al was!

 

“ Inner evolution feeds back into collective evolution, just by bringing attention to it. If we change our inner landscape, the inner and collective land can transform hand in hand.” (Thomas Hübl)

Praktische informatie

Data 
14 & 15 september 2024

Tijd
Beide dagen: 10.00 – 17.00 uur

Locatie
Het Lichtschip
Ubuntulaan 31, Almere

Kosten
€ 388,-.  BTW vrij.

Lunch
Potluck (iedereen neemt iets mee om met elkaar te delen, graag vegetarisch)

Facilitators:

Emmy Verlaak & Aukje te Kaat

Hoe ziet dit veld en dit weekend eruit?

 • Aandacht voor het creëren van een veilig, hart-verbonden groepsveld
 • Begeleiding van 2 facilitators en met ondersteuning van de groep
 • Lichaamsgerichte oefeningen (plenair of in kleine groepjes)
 • Een beperkt aantal deelnemers, zodat er voor ieder individuele ruimte is
 • Aandacht voor zowel de individuele als collectieve dimensie van thema’s
 • Facilitatie vanuit een multidimensionaal veld: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel
 • Voldoende ruimte en pauzes voor gezonde integratie

Vragen over dit weekend? Of vind je het fijn even persoonlijk contact te hebben, of zou je al enkele sessies voor het weekend willen inplannen ter voorbereiding?

Stuur dan een mailtje naar emmy@schooloflife.nl en/of aukje@schooloflife.nl. We ontmoeten je graag!

Emmy Verlaak
Senior docent & mentor bij School of Life, eigenaar van de PSIAM Akademie, assistent bij Thomas Hübl (Academy for Inner Science)

Als je mij vraagt hoe ik diepe healing en inzichten gekregen heb, dan is het via holistische procesgroepen en meditatie.
Het begon in 1998 in mijn healer & therapeut opleiding in Snowlion, een Europese school van Barbara Brennan School of Healing. Tijdens mijn loopbaan in de managementwereld begon ik te voelen, dat ik diepe vervulling in mijn leven miste. Ik vond vele antwoorden in de fijnstoffelijke wereld, karakterstructuren (John Pierrakos), ontwikkelingspsychologie, systemische opstelling, traumawerk, integrale theorieën, etc. Maar de transformatie die ik zelf in persoonlijk processen beleefde was bijzonder krachtig.

Daaruit is mijn liefde voor procesgroepen met persoonlijkheidsontwikkeling ontstaan.
In mijn werk, zowel in holistische context als in de bedrijfswereld, vertellen mijn deelnemers steeds weer hoe life-changing deze processen waren.
Als wij mensen bereid zijn onze thema’s dieper te onderzoeken, opent zich een veld waarin een hoger bewustzijn ontstaat. Ik geniet ervan als facilitator, dit veld te versterken en als kanaal voor het zielslicht van de deelnemers, hun volgende stap te 'downloaden'. Ik heb de gave met mijn helderziendheid en “direct knowing” op een liefdevolle en toch directe manier naar de kern te gaan. Ik kan spelenderwijze de samenhang van energieën, blokkades en ervaringen zien.

Mijn tweede liefde is mystiek en meditatie. Ik studeer en werk sinds vele jaren met Thomas Hübl, een spiritueel leraar. Onze menselijke Inner Healing Journey brengt hemel en aarde samen. Wij mensen zijn de brug, de gronding voor het Goddelijke. Ik zie elke menselijke uitdaging als een uitnodiging nog meer licht en liefde in ons en in de wereld te ontvangen.

Voelt je lichaam of je ziel een resonantie met deze reis, wil je weer meer levendigheid, meer diepte, meer oriëntatie in je leven? Laten we dit dan samen doen!

www.psiam.de

Aukje te Kaat
Levenstherapeut en Assistent Docent bij School of Life

Ik ben Aukje. Ik ben hier om mijn zielspotentie te leven. Voor mij gaat dat over vertragen, omarmen en plezier maken. Het allerliefst ben ik dichtbij de natuur en samen met kinderen, dieren en met fijne mensen met wie ik zowel het licht als het donker kan betreden.

Ik heb altijd het verlangen gehad om de wereld mooier te maken. Deze kwaliteit komt voort uit mijn grootste angst, namelijk dat ik nooit geboren had mogen worden. Door hard te werken en te zorgen voor anderen, hoopte ik mijn plek te verdienen. Omdat dat me grondig begon op te breken, kwam ik in 2015 bij een levenstherapeut van School of Life. Vanaf dat moment gingen nieuwe werelden open.

Mijn nieuwsgierigheid werd steeds groter en mijn (binnen)wereld werd steeds mooier. Ik ging cursussen en opleidingen doen in (multidimensionaal) bewustzijn, energiewerk en trainer- en therapeutschap. Dankzij het verruimen van mijn multidimensionaal bewust-zijn, zijn mijn heldervoelendheid en ‘intuïtief weten’ mijn kracht geworden. Door subtiele informatie waar te nemen en te kanaliseren via heldere woorden, breng ik mezelf in verbinding met anderen. Mijn ziel en gidsen fluisteren mij toe welke informatie uitgepakt wil worden. Ik her-inner mij steeds meer van de healerskills die ik ook had in vorige levens.

Het Inner Healing Weekend creëert voor mij tijd en ruimte plek waar we nog meer van onszelf kunnen ophalen en thuis laten komen. Een plek waar we herinneren wat echt bij ons hoort en wat ons vreugde geeft. Ik werk al langere tijd met Emmy samen en wij vullen elkaar goed aan.
Als je voelt dat je erbij wilt zijn, wees welkom.

www.aukjetekaat.nl
aukjetekaat@schooloflife.nl

Inschrijven Inner Healing Weekend