Inner Healing Weekend | 14 & 15 september 2024 live in Almere Oosterwold

Voel je de calling om dieper liggende patronen blijvend te transformeren? Dan is dit weekend voor jou!

Om de patronen te doorbreken die je steeds weer tegenkomt, is het belangrijk om dieper te kijken.

Welke signalen geeft je lichaam? Hoe het dat je continu over je grenzen laat gaan, als je bij je familie bent? Hoe komt het dat je je wellicht niet gezien voelt in je relatie? Dat je je onbegrepen voelt op je werk en je je daardoor zo moe voelt?

In het Inner Healing Weekend scheppen we ruimte om dit soort patronen echt te transformeren, vanuit de kern. 

We werken met een kleine groep en veel begeleiding. In deze veilige omgeving met een hoge liefdesfrequentie wordt onthuld wat verborgen is gebleven. De kracht van het groepsveld vormt een liefdevolle aanmoediging voor de processen die zich aandienen.

Zo biedt dit weekend een diepe gelegenheid om oude overtuigingen te herschrijven tot een nieuw ‘script’, waarin jouw zielskwaliteiten alle ruimte krijgen.

Tijdens dit weekend werken we op 5 lagen:

 1. Lichamelijk – Je lichaam geeft signalen. Hoe kun je die lezen? Je lichaam heeft celgeheugen. Die cellen herinneren zich dingen die wij met ons hoofd niet meer weten. We doen oefeningen die het contact daarmee versterken.
 2. Mentaal – We gaan niet teveel ‘over’ het patroon of probleem praten, maar ermee aan de slag op de andere niveaus, waardoor we er op mentaal niveau uiteindelijk een nieuw kwartje kan vallen.
 3. Emotioneel – Welke emoties ervaar je? Doordat we met een groep en veel begeleiding zijn, ontstaat er een bedding. Daarin kunnen emoties tot uiting komen.
 4. Energetisch – Wat gebeurt er in je energieveld? In je chakra’s? In de ruimte tussen jou en de ander?
 5. Spiritueel – Hoe is de verbinding met het universum, de bron, het goddelijke? We kijken ook familie-systemisch en in de voorouderlijn.

Wat kan dit weekend voor je betekenen?

 • Een diepe verbondenheid met jezelf; daarmee kom je dichter tot de kern. De oefeningen die we inzetten, kun je ook meenemen je dagelijks leven in.
 • De mogelijkheid tot duurzame transformatie van beperkende overtuigingen.
 • Een ervaring rondom de onderlinge verbondenheid van heden, verleden en toekomst waardoor je je dromen in de wereld kunt gaan brengen.
 • Contact met de voorouderlijnen, waardoor “bevroren stukken” eindelijk in je energieveld geïntegreerd worden en jij voller kunt leven. 
 • Een doorvoelde beleving van hartgedragen support
 • Een intiem netwerk van mede-reizigers. We spiegelen elkaar, en moedigen elkaar aan om dieper in contact te gaan met wat tot dan toe onbewust was (voorbeelden: multidimensionele velden, traumavelden, je potentieel en je krachtbronnen. 
 • Meer ruimte voor wie je in essentie altijd al was!

“ Inner evolution feeds back into collective evolution, just by bringing attention to it. If we change our inner landscape, the inner and collective land can transform hand in hand.” (Thomas Hübl)

Praktische informatie

Data: 14 & 15 september 2024

Tijd: Beide dagen: 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Het Lichtschip. Ubuntulaan 31, Almere

Kosten: € 388,-.  BTW vrij.

Lunch: Potluck (iedereen neemt iets mee om met elkaar te delen, graag vegetarisch)

Facilitators: Emmy Verlaak & Aukje te Kaat

Literatuurlijst: Als hulpbron voor je proces en als verdieping op de cursus, kun je (optioneel of voor accreditatie) boeken uit deze literatuur lezen:

 • Van Kampenhout, D. De tranen van de voorouders.
 • Kolk, van der, B. Traumasporen – of: Mate, G. The Myth of normal.
 • Hicks, E. De wonderlijke kracht van bewuste intentie.
 • Hubl, T. Helen van collectief trauma – of: Hubl, T & Avritt, J. Practicing Interdependence to Heal Our Trauma – and Our World.

De overnachting: In deze prijs zit geen overnachting en er is geen avondprogramma. Oosterwold heeft een ruim aanbod aan B&Bs, kijk bijvoorbeeld naar: https://www.eemhouses.nl/ 

Vragen? Eerst even persoonlijk contact?
Vragen over dit weekend? Eerst even persoonlijk contact voordat je je via onderstaand formulier inschrijft? Stuur dan een mailtje naar emmy@schooloflife.nl en/of aukje@schooloflife.nl

Hoe ziet dit veld en dit weekend eruit?

 • We hebben veel aandacht voor de creatie van een veilig, hart-verbonden groepsveld waarin ieders inbreng, intentie en behoefte belangrijk is. 
 • We landen met een meditatie en iedereen checkt in met een intentie. We doen lichaamsgerichte oefeningen om contact te maken met ons fysieke lijf, en oefeningen om onze zenuwstelsels te kalmeren. 
 • Afhankelijk van de verschillende intenties en verlangen werken we vervolgens individueel, in duo’s, trio’s of samen met de hele groep. 
 • We zetten energetische reading in en systemisch werk. 
 • We zorgen voor genoeg tijd om alle processen te integreren, bijvoorbeeld door creatieve expressie of lichaamsbeweging (van intuïtief tekenen tot dansen). We hebben een ruime pauze waarin je ook even naar buiten kunt. 
 • Begeleiding van 2 facilitators en met ondersteuning van de groep. 
 • We faciliteren vanuit een multidimensionaal, holistisch veld: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Er is aandacht voor zowel de individuele als collectieve dimensie van thema’s. 
 • Een beperkt aantal deelnemers, zodat er voor ieder individuele ruimte is 

Voorbereidende sessies

Er is ook de optie om al één of meerdere sessies te doen voorafgaand aan het weekend. Dit kan helpen ter voorbereiding of om ons alvast wat beter te leren kennen, of om tijdens het weekend meer te kunnen ontspannen. 

We ontmoeten je graag!

Emmy Verlaak
Senior docent & mentor bij School of Life, eigenaar van de PSIAM Akademie, assistent bij Thomas Hübl (Academy for Inner Science)

Als je mij vraagt hoe ik diepe healing en inzichten gekregen heb, dan is het via holistische procesgroepen en meditatie.
Het begon in 1998 in mijn healer & therapeut opleiding in Snowlion, een Europese school van Barbara Brennan School of Healing. Tijdens mijn loopbaan in de managementwereld begon ik te voelen, dat ik diepe vervulling in mijn leven miste. Ik vond vele antwoorden in de fijnstoffelijke wereld, karakterstructuren (John Pierrakos), ontwikkelingspsychologie, systemische opstelling, traumawerk, integrale theorieën, etc. Maar de transformatie die ik zelf in persoonlijk processen beleefde was bijzonder krachtig.

Daaruit is mijn liefde voor procesgroepen met persoonlijkheidsontwikkeling ontstaan.
In mijn werk, zowel in holistische context als in de bedrijfswereld, vertellen mijn deelnemers steeds weer hoe life-changing deze processen waren.
Als wij mensen bereid zijn onze thema’s dieper te onderzoeken, opent zich een veld waarin een hoger bewustzijn ontstaat. Ik geniet ervan als facilitator, dit veld te versterken en als kanaal voor het zielslicht van de deelnemers, hun volgende stap te 'downloaden'. Ik heb de gave met mijn helderziendheid en “direct knowing” op een liefdevolle en toch directe manier naar de kern te gaan. Ik kan spelenderwijze de samenhang van energieën, blokkades en ervaringen zien.

Mijn tweede liefde is mystiek en meditatie. Ik studeer en werk sinds vele jaren met Thomas Hübl, een spiritueel leraar. Onze menselijke Inner Healing Journey brengt hemel en aarde samen. Wij mensen zijn de brug, de gronding voor het Goddelijke. Ik zie elke menselijke uitdaging als een uitnodiging nog meer licht en liefde in ons en in de wereld te ontvangen.

Voelt je lichaam of je ziel een resonantie met deze reis, wil je weer meer levendigheid, meer diepte, meer oriëntatie in je leven? Laten we dit dan samen doen!

Wat deelnemers zeggen over Emmy:
``Wat doe jij dat toch geweldig! Is het eerste dat ik wil zeggen.``
``Je weet iemand zo ontzettend op zijn gemak te stellen, in zijn waarde te laten of te brengen.``
``Je brengt heel veel rust, stiltes. Dit valt mij op omdat ik zelf lang niet zo zorgzaam of zorgvuldig ben. Het is daarom goed voor mij om zulke voorbeelden te ervaren.``

www.psiam.de

Aukje te Kaat
Levenstherapeut en Assistent Docent bij School of Life

Ik ben Aukje. Ik ben hier om mijn zielspotentie te leven. Voor mij gaat dat over vertragen, omarmen en plezier maken. Het allerliefst ben ik dichtbij de natuur en samen met kinderen, dieren en met fijne mensen met wie ik zowel het licht als het donker kan betreden.

Ik heb altijd het verlangen gehad om de wereld mooier te maken. Deze kwaliteit komt voort uit mijn grootste angst, namelijk dat ik nooit geboren had mogen worden. Door hard te werken en te zorgen voor anderen, hoopte ik mijn plek te verdienen. Omdat dat me grondig begon op te breken, kwam ik in 2015 bij een levenstherapeut van School of Life. Vanaf dat moment gingen nieuwe werelden open.

Mijn nieuwsgierigheid werd steeds groter en mijn (binnen)wereld werd steeds mooier. Ik ging cursussen en opleidingen doen in (multidimensionaal) bewustzijn, energiewerk en trainer- en therapeutschap. Dankzij het verruimen van mijn multidimensionaal bewust-zijn, zijn mijn heldervoelendheid en ‘intuïtief weten’ mijn kracht geworden. Door subtiele informatie waar te nemen en te kanaliseren via heldere woorden, breng ik mezelf in verbinding met anderen. Mijn ziel en gidsen fluisteren mij toe welke informatie uitgepakt wil worden. Ik her-inner mij steeds meer van de healerskills die ik ook had in vorige levens.

Het Inner Healing Weekend creëert voor mij tijd en ruimte plek waar we nog meer van onszelf kunnen ophalen en thuis laten komen. Een plek waar we herinneren wat echt bij ons hoort en wat ons vreugde geeft. Ik werk al langere tijd met Emmy samen en wij vullen elkaar goed aan.
Als je voelt dat je erbij wilt zijn, wees welkom.

Wat deelnemers over Aukje zeggen:
``Ik wil je bedanken dat alles er mag zijn. Voor het openen van de cirkel, voor het openen van de ruimte``.
``Je bent heel goed in een veilige en fijne energie in de groep te creëren``.
``Ik voel me super verbonden met jou, ik voel me gezien en gehoord, bedankt voor je eerlijke energie!``

www.aukjetekaat.nl

Inschrijven Inner Healing Weekend