Intuïtie & Zelfbewustwording 2020

Een online workshop | Vier maandagavonden | Start op 6 juli

In de trein besluit je ineens op te staan en in een andere coupe te gaan zitten, 5 minuten later breekt daar een relletje uit.

Je had afgesproken om naar een vriendin te gaan, maar als je er aan denkt om te gaan krijg je buikpijn en komt er heel veel spanning in je systeem. Terwijl je jouw tas inpakt stoot je jouw been en als je vriend iets vraagt beantwoord je hem met een snauw. Je besluit je vriendin af te bellen, je begrijpt niet precies waarom, maar blijkbaar voel jij je ineens niet meer goed. Nadat je hebt afgebeld voel jij je ineens weer prima. Later zegt je vriendin dat ze die dag hele erge ruzie had met haar vriend en die extra tijd samen echt nodig had.

Volg jouw innerlijk kompas

Je krijgt een impuls die je zonder er veel over na te denken volgt. Achteraf blijkt dat dit impuls jouw precies bracht waar je moest zijn. Je realiseert je: “ik volgde mijn intuïtie.”

Hoe deed je dat? Wat in jou wist wat je moest doen? Je neemt je voor om je vaker door je intuïtie te laten leiden. Moet je wachten tot een volgend impuls? Of kan je ook in verbinding blijven met dit 6e zintuig? Het antwoord is ja, dat kan zeker! Intuïtie is altijd aanwezig en beschikbaar.

Hoe je in verbinding kan blijven met je intuïtieve waarneming leer je in deze online workshop. Zoals een radioantenne informatie oppikt uit de lucht en deze vertaalt naar verschillende muziekkanalen, zo pikt ons lichaam informatie op uit het ‘veld’. Wat betekent het voor jou om zo gevoelig voor subtiele informatie te zijn? En welke voor-en nadelen kom je hierbij tegen? Je krijgt meer liefde voor je gevoelige systeem zodat je het meer gaat vertrouwen en kan inzetten in je dagelijks leven.

Deze workshop bestaat uit…

4 online live sessies

 • Lessen van onze trainers
 • Q&A
 • Interactieve oefeningen
 • Deelrondes in de groep
 • Oefeningen in kleine groepjes
 • Begeleide meditaties

4 filmpjes

 • Elke week een filmpje van onze trainers rondom een thema.
 • Elke week een doe-opdracht voor thuis.
 • Je kunt deze filmpjes bekijken wanneer het jou uitkomt.

De Facebookgroep

 • Toegang tot een besloten facebookgroep waar onderling kan worden uitgewisseld.

Jouw dagelijkse meditatie

 • Je krijgt van ons een downloadbestand van een meditatie. Deze meditatie helpt je om het contact met jezelf te verdiepen zodat jouw intuïtie voor je kan gaan werken en de flow toeneemt in je leven.

 

Praktische informatie

Data: maandag avond 6, 13, 20 & 27 Juli 2020

Tijd: 19.30 -22.00 uur

Locatie:
Deze workshop vindt volledig online plaats.

Je ontvangt na inschrijving van ons een mail met alle informatie. We werken via het platform ZOOM.us welke gemakkelijk en gratis te downloaden is.

Kosten:
€ 275,- BTW vrij, exclusief literatuur.

Docenten:
Tessa Visch & Senta Beckers

Literatuurlijst: 

Tijdens deze vier weken gebruik je onderstaande literatuur als hulpbron voor je proces en als verdieping op de lesstof. We leggen in de eerste les uit wat het betekent om intuïtief te lezen.

 • Crawford, C., Hoog intuïtieve kinderen (Boek, zelf aanschaffen)
 • Kamerling, L. & Zunderdorp, L., Overprikkeld (Boek, zelf aanschaffen)
 • Kribbe, P., Valkuilen op weg naar het helerschap ( Korte tekst, wordt uitgedeeld).
 • Padwerk lezing 77: Zelfvertrouwen ( Korte tekst, wordt uitgedeeld).

Voor wie?

Iedereen heeft van nature toegang tot zijn intuïtie. Voor het volgen van deze workshop is geen voorkennis nodig, iedereen kan meedoen! Ook voor coaches en therapeuten heeft deze workshop een toegevoegde waarde.

Een gezonde relatie met jouw intuïtie

In de huidige tijd waarin we toegang hebben tot een enorme hoeveelheid informatie kan jouw intuïtie zorgen voor het nodige onderscheidingsvermogen.  Welke informatie resoneert met jouw waarheid? Wanneer deel jij jouw waarheid met de wereld? Wij hebben als mensen de potentie om ons lichaam te gebruiken als een fijn afgestemd instrument en onze hogere waarneming weer te openen en te erkennen. Zelfkennis is hierbij nodig en liefdevolle zelfzorg is voor het leven met een gezonde gevoeligheid onmisbaar.

 

Wat ga je ontdekken tijdens deze workshop…

In de lessen en oefeningen staan de volgende vragen centraal:

Ik en mijn intuïtie

 • Wat is intuïtie eigenlijk?
 • Hoe kun je jouw intuïtie vertrouwen en gebruiken in je dagelijks leven?
 • Wat is de relatie tussen (zelf)liefde en intuïtie?
 • Wat is eenheidsbewustzijn, telepathie en synchroniciteit?

Waarachtige Waarneming

 • Welke vormen van waarneming zijn er?
 • Hoe werkt jouw unieke instrument?
 • Wat is waarachtige waarneming en hoe oefen ik dat?
 • Hoe kun je jouw intuïtie gebruiken ten gunste van je persoonlijke ontwikkeling?

Gezonde Grenzen

 • Hoe krijg je onderscheidingsvermogen? Is dit van mij of van de ander? Is dit angst of een oprecht voorgevoel?
 • Wat is het collectieve veld en hoe ga je om met informatie uit het collectieve veld?
 • Hoe om te gaan met overprikkeling?
 • Hoe reguleer je de intuïtieve antenne?

Zelfzorg

 • Wat is een gezonde energiehuishouding van je (licht)lichaam, in relaties en je huis?
 • Wat is het belang van balans in je leven? (Aarding vs Spiritualiteit, Intuitie vs Ratio, Doen vs Zijn)
 • Wat is het belang van gronding?

Resultaat:

Na afloop van deze online workshop ben je beter in staat om jouw intuïtieve waarneming in te zetten ten gunste van de flow in je eigen leven. Je leert meer te vertrouwen op je innerlijke kompas en te genieten van het resultaat hiervan in je leven. Je hebt meer (h)erkenning voor je eigen gevoeligheid door het delen van je ervaringen met gelijkgestemden. Daarnaast heb je een aantal tools gekregen in hoe je zorg kan dragen voor jouw gevoeligheid.

Senta over de workshop

Over onze Trainers

Tessa Margaretha Visch
Levenstherapeut, docent, ondernemer, directrice

Ik geniet enorm als ik zie dat iemand zichzelf steeds meer gaat accepteren en liefhebben; alsof het lichtje wat harder gaat branden. Dan zie je als het ware dat iemand thuiskomt bij zichzelf. Daar iets in kunnen bijdragen; dat is mijn passie!
Dit proces meemaken brengt mij dankbaarheid en vreugde, omdat er na het loslaten van het oude, weer ruimte komt voor het nieuwe. Nieuwe vormen van (samen)leven die niet gebaseerd zijn op overleving en angst maar gecreëerd worden vanuit plezier, liefde, overvloed en verbondenheid.

Ik werk naast volwassenen ook graag met jongeren en kinderen. Ik volg zoveel mogelijk mijn hart in het creëren van mijn leven. Ik woon momenteel Tiny op Oosterwold met mijn man en twee kinderen om zo dichter bij de natuur te zijn en flexibel in het leven te staan. We houden namelijk enorm van tijdelijk wonen in het buitenland en uiteindelijk willen wij ons eigen droomhuis kunnen bouwen.

Na mijn studietijd ben ik meteen gestart als Levenstherapeut en trainer vanuit mijn eigen ondernemingen. Ik ben in 2012 begonnen als trainer bij School of Life en ik ben in de jaren daarna betrokken gebleven als docent en mentor. Sinds 2020 ben ik mede-eigenaar en directrice van de opleiding.

Achtergrond: Bestuur- en Organisatiewetenschap, HRM, Teamcoaching, School of Life, Healing Arts, Young Masters Global

Senta Beckers
Levenstherapeut en Creator

Senta Beckers studeerde Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en volgde daarnaast diverse trainingen voor bewustwording en energetisch werk. In 2017 studeerde zij af aan de Beroepsopleiding Levenstherapie van School of Life. Zij heeft haar eigen Praktijk voor Levenstherapie in Holten en is daarnaast werkzaam in het theater. In beide vakgebieden begeleidt ze mensen in het dieper verbinden met de creatieve en scheppende levensenergie. Senta werkt met passie aan het tot uitdrukking brengen van de manifestaties die uit de verbinding met de bron en het authentieke Zelf willen voortvloeien.

Inschrijven

Geslacht*: manvrouw

Factuur gegevens

Alleen in te vullen indien anders dan hierboven

Annuleren

Schriftelijk annuleren
In geval van annuleren willen wij het risico als volgt delen. De deelnemer betaalt tot 12 weken voor aanvang € 85 administratiekosten. Van 12 weken voor aanvang tot aanvang 75% van de cursuskosten en vanaf de aanvangsdatum het volledige cursusbedrag. U kunt ook een plaatsvervanger benoemen.

Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden en met de algemene voorwaarden.