Intuïtie & Zelfbewustwording 2020

Leren werken met jouw gevoeligheid

Data: Zaterdag 27 & zondag 28 juni 2020

Tijd: 10.00 -17.00 

Locatie:
Landhuis in de Stad, Utrecht

Kosten:
€ 275,- BTW vrij, exclusief literatuur. De lunch op zaterdag en zondag is voor eigen rekening. (kan op locatie).

Docenten:
Tessa Visch & Senta Beckers

Lesinhoud:
Tijdens deze weekendworkshop gaan we aan de slag met onze intuïtie. Zoals een radioantenne informatie oppikt uit de lucht en deze vertaald naar verschillende muziekkanalen, zo pikt ons lichaam informatie op uit het ‘veld’. Tijdens deze weekend intensive wordt je bewustzijn vergroot over hoe dit proces bij jou persoonlijk werkt. Wat betekent het voor jou om zo gevoelig of juist ongevoelig voor subtiele informatie te zijn? E welke voor-en nadelen kom je hierin tegen?

Je leert wat het betekent om jouw antennes af te stemmen en hoe je vervolgens met de binnengekomen informatie om kan gaan. Zo kom je meer in contact met jouw intuïtie en kun je haar als bruikbaar kompas inzetten in je leven. Iedereen heeft van nature toegang tot zijn intuïtie. Sommige mensen verliezen dit contact gedurende hun leven, anderen voelen zich niet gezien of afgewezen voor hun intuïtieve gaven. Voor het volgen van deze workshop is geen voorkennis nodig, iedereen kan meedoen!

Resultaat: Na afloop van dit weekend ben je beter in staat om jouw intuïtieve waarneming in te zetten ten gunste van de flow in je eigen leven. Je leert meer te vertrouwen op je innerlijke kompas en te genieten van het resultaat  hiervan in je leven. Je hebt meer (h)erkenning voor je eigen gevoeligheid door het delen van je ervaringen met gelijkgestemden. Daarnaast heb je een aantal tools gekregen in hoe je zorg kan dragen voor jouw gevoeligheid.

De volgende vragen staan centraal:

 • Wat is intuïtie eigenlijk?
 • Hoe kun je jouw intuïtie vertrouwen en gebruiken in je dagelijks leven?
 • Hoe verruim of begrens je jouw waarnemingskanalen?
 • Wat doen je met de informatie die binnenkomt?
 • Hoe kun je jouw intuïtie gebruiken ten gunste van je persoonlijke ontwikkeling?
 • Wat gebeurd er als je gaat luisteren naar je innerlijke impulsen en hier acties aan gaat verbinden?

We gebruiken onder andere de volgende werkvormen:

 • Ervaringsgerichte oefeningen, individueel , in duo’s en in groepsverband
 • Meditaties + visualisaties + klank + beweging + tekenen
 • Voorbereidende lees- en huiswerkopdracht
 • Sharing in drietallen en groepsverband
 • Theoretische kennis

Literatuurlijst: 

 • Crawford, C., Hoog intuïtieve kinderen
 • Kribbe, P., Valkuilen op weg naar het helerschap ( wordt uitgedeeld).
 • Padwerk lezing 77: Zelfvertrouwen ( wordt uitgedeeld).
 • Film: August Rush ( videotheek).

Over onze Trainers

Tessa Visch
Levenstherapeut en docent

Tessa Visch studeerde Bestuur- en Organisatiewetenschap en HRM. Aansluitend volgde zij de beroepsopleiding Levenstherapie aan School of Life. Sindsdien werkt ze als Levenstherapeut in haar eigen praktijk in Utrecht. Daarnaast was zij de vijf afgelopen jaren als trainer verbonden aan de workshops van School of Life en werkt zij momenteel tevens als mentor en docent Healing aan de beroepsopleiding.
Samen met anderen heeft ze het jongeren platform Young Masters Global opgericht. Hier werkt ze met jongvolwassenen aan het herkennen van hun eigen meesterschap en aan het vormgeven van nieuwe manieren van leven gefundeerd op co-creatie, liefde en overvloed. Samen met haar partner heeft zij bewustzijnscentrum De Creatie Ruimte opgezet in Utrecht, voor mensen die meerwaarde creëren in hun werk en op deze wijze bijdragen aan een mooie wereld voor iedereen.

Senta Beckers
Levenstherapeut en Creator

Senta Beckers studeerde Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en volgde daarnaast diverse trainingen voor bewustwording en energetisch werk. In 2017 studeerde zij af aan de Beroepsopleiding Levenstherapie van School of Life. Zij heeft haar eigen Praktijk voor Levenstherapie in Holten en is daarnaast werkzaam in het theater. In beide vakgebieden begeleidt ze mensen in het dieper verbinden met de creatieve en scheppende levensenergie. Senta werkt met passie aan het tot uitdrukking brengen van de manifestaties die uit de verbinding met de bron en het authentieke Zelf willen voortvloeien.

Inschrijven

Geslacht*: manvrouw

Factuur gegevens

Alleen in te vullen indien anders dan hierboven

Annuleren

Schriftelijk annuleren
In geval van annuleren willen wij het risico als volgt delen. De deelnemer betaalt tot 12 weken voor aanvang € 85 administratiekosten. Van 12 weken voor aanvang tot aanvang 75% van de cursuskosten en vanaf de aanvangsdatum het volledige cursusbedrag. U kunt ook een plaatsvervanger benoemen.

Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden en met de algemene voorwaarden.