Oriëntatieworkshops

Deze interactieve workshops zijn bedoeld voor geïnteresseerden die kennis willen maken met School of Life Nederland en Levenstherapie.

Programma oriëntatie workshops School of Life & Levenstherapie

 

Levenstherapeut worden?  Deze dag is een kennismaking met School of Life, onze tweejarige opleiding en de beroepsopleiding tot Levenstherapeut. Je leert over onderwerpen als: Hoe werkt healing? Kan ik dat ook leren? Wat doet een energetisch levenstherapeut? Hoe ga je bewust om met energie? Wat is eenheidsbewustzijn en toegepaste spiritualiteit?  Hoe creëren we het leven waarnaar we verlangen? Maak kennis met de visie en werkwijzen van School of Life.  Maak kennis met onze docenten en Levenstherapeuten: Tessa Visch, Milou van Dueren den Hollander, Senta Beckers, en senior studenten als ervaringsdeskundigen, zij gaan op een inspirerende, directe en speelse manier om met deze onderwerpen.

  • Uitleg eenheidsbewustzijn en de nieuwe wereld
  • Kan ik ook helder leren waarnemen?
  • Reading en healing oefeningen
  • Meditatie en visualisatie
  • Energie-anatomie en gedragsstructuren

Waar, wanneer, hoe laat?

 

Data: kies uit een van de volgende data:

Zaterdag 14 december 2019 in Amsterdam (VOL)
Wil je op de wachtlijst? Stuur een mail naar secretariaat@schooloflife.nl

Zaterdag 11 januari 2020 in Utrecht

Voor vragen over ons studieprogramma; bekijk alvast de Opleidingsgids 2020 of bel met 023-2047007

Tijd:
10.00-16.30 uur (Inloop vanaf 09.45 uur)

Docenten:
Tessa Visch, Milou van Dueren den Hollander, Senta Beckers, en senior studenten als ervaringsdeskundigen

Locaties:
Amsterdam 
op 14 december 2019 (VOL) in Centrum De Roos, PC Hooftstraat 183; 1071 BW Amsterdam (bij het Vondelpark).

Utrecht op 11 januari 2020 in: Landhuis in de Stad, Park Oog in Al 1, 3533 HE Utrecht, op 15 minuten loopafstand van NS station Utrecht Centraal, ook goed bereikbaar per openbaar vervoer, lunch op eigen gelegenheid, ook ter plaatse te bestellen.

Prijzen
Deelname kosten bedragen € 89. Deze kosten worden in mindering op het lesgeld 2020 gebracht indien je na deze Oriëntatieworkshop besluit in te schrijven voor studiejaar 2020.

Tijdens de workshops wordt geluncht op eigen gelegenheid. In de omgeving van de locaties zijn diverse lunchgelegenheden. (Bij Centrum de Roos in Amsterdam kunnen soep en of broodjes worden gekocht, ook bij Landhuis in de Stad in Utrecht kan lunch worden besteld).

Oriëntatiegesprek

Heb je geen tijd voor deelname aan een workshop? Heb je wel belangstelling?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend telefonisch oriëntatiegesprek met een van onze mentoren. Mail voor jouw afspraak je beschikbaarheid naar secretariaat@schooloflife.nl

Inschrijven

Geslacht*: manvrouw

Factuur gegevens

Alleen in te vullen indien anders dan hierboven

Annuleren

Schriftelijk annuleren
In geval van annuleren willen wij het risico als volgt delen. De deelnemer betaalt tot 2 weken voor aanvang € 25 administratiekosten. Van twee weken voor aanvang tot aanvang 75% van de cursuskosten en vanaf de aanvangsdatum het volledige cursusbedrag. U kunt ook een plaatsvervanger benoemen.

Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden en met de algemene voorwaarden.