Wat je gaat ontdekken tijdens deze dag…

Tijdens deze dag krijg je een goed beeld van het frequentieveld, de kennis en de ervaringen die je kan verwachten op onze beroepsopleiding, workshops en retreats.

We starten de dag altijd met een uitgebreide check-in om elkaar te leren kennen en het groepsveld voor de dag neer te zetten. Daarna gaan we de verdieping in en de verbinding aan met onszelf en elkaar via verschillende oefeningen.

We gebruiken muziek, meditatie, light medicine, transparante communicatie, een Q&A en meer..

Laat tijdens deze dag jouw verlangen je leiden, en krijg meer helderheid op jouw volgende stap:

 • Wil je meer van je ziel gaan belichamen?
 • Ben je klaar om jouw innerlijke wijsheid te activeren?
 • Wil je bijdragen aan een hartgedragen wereld?
 • Wil je vaardigheden leren om jouw unieke light medicine in te zetten, zoals healing, lichttaal en reading?
 • Wil je weten hoe wij als mensen trauma oplopen en hoe je jezelf en anderen weer terug bij heelheid brengt?

School of life is een gedegen therapeuten opleiding en een moderne mysteryschool in één.

Deze workshop is open voor iedereen. Naast de docent(en) zijn er studenten aanwezig voor vragen over de opleiding.

Data en tijd

4 september 2022- Bussum

9 oktober 2022- Bussum

13 november – Almere Oosterwold

11 januari  2023- Bussum

Inloop 09:45 uur, Start 10.00 uur, Einde 16:30 uur

Locaties

Bussum

Heart to heart Centrum

Huizerweg 54, 1402 AD, Bussum

Goed bereikbaar met OV en auto.

Almere oosterwold

Lichtschip – Live-to-be

Ubuntulaan 30, Almere

Goed bereikbaar met auto.

Prijzen

We vragen voor deze workshop een investering van € 111,-. (Geen BTW)

De volledige investering wordt afgetrokken van jouw rekening als je na deze workshop besluit om te starten op de beroepsopleiding in 2023.

Deze prijs is inclusief thee, lekkers en een heerlijke verse lunch op de locatie. Je kunt via het inschrijfformulier eventuele allergieën doorgeven. De lunch is vegetarisch.

ACTIE 

Kom samen en ontvang allebei 25% korting.

(Graag allebei (op dezelfde dag!) apart inschrijven en benoem met wie je komt op het inschrijfformulier, zodat we weten dat jullie samen gebruik maken van de actie.

Team

Er zal ten minste 1 docent en 1 student aanwezig zijn op de orientatiedag:

Tessa Visch, mede-eigenaar, docent, mentor jaar 4

Annick Burger, trainer, docent-assistent jaar 4

Dorrit Verkade, vierdejaars student

Danny Scholtens, derdejaars student

Tessa Visch over de oriëntatieworkshop:

Ik kijk er enorm naar uit om dit jaar weer de oriëntatieworkshop te faciliteren. Deze dagen zijn voor mij speciaal omdat ik hier vaak mensen ontmoet die soms voor het eerst in hun leven ‘uit de kast komen’ met het feit dat ze de taal van energie en intuïtie spreken en hier graag meer over willen leren. Anderen zijn soms al jaren bezig met het idee van een carrièreswitch en kijken maandelijks op onze website met een licht verlangen in hun buik. Ook zit er altijd iemand tussen die gewoon ‘weet’ hier moet ik zijn, dit is mijn volgende stap. En natuurlijk zijn er ook altijd een paar die bevestigd worden in het tegenovergestelde. En dat is ook belangrijk.
Wanneer helder wordt wat je niet wil, wordt dat wat je wel wilt ook duidelijker.
Bij bijna iedereen zijn er rationele twijfels en vragen aanwezig: Kan ik dit wel of moet ik hier speciale gaven voor hebben? Kan ik genoeg geld manifesteren? Heb ik genoeg tijd? Kan ik dit combineren met mijn werk/ouderschap?
Wat ik mooi vind om te zien is dat als het zielsverlangen bevestigd wordt en groeit, als vanzelf meer vertrouwen komt op de aardse zaken. En dan kan het universum verder co-creëren in de manifestatie daarvan.’
Deze dagen zijn altijd verbindend, de herkenning in anderen, samen zoeken en verhelderen…wat is mijn diepste verlangen? En is School of life nu voor mij de juiste weg?
Ook is dit een dag waar de deelnemers al de ervaring ingaan met energie- en therapeutische contactoefeningen. Voor sommigen een eerste ervaring met energiewerk op deze manier in een groep. Dat voelt altijd heel speels, nieuwsgierig en ook een beetje spannend, de magie is voelbaar…
Er zijn veel opleidingen die je kan doen om jouw unieke zielskwaliteiten verder te ontwikkelen en in de wereld te zetten. Is deze opleiding een plek waar jij je thuis voelt en die jou kan bieden wat je zoekt?
Je bent welkom om dit en meer te komen onderzoeken op een van onze orientatiedagen.
Ik kijk er naar uit je daar te ontmoeten!’

Oriëntatiegesprek

Heb je geen tijd voor deelname aan een workshop? Heb je wel belangstelling?

Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven voor de opleiding! Wanneer je op intakegesprek komt, heb je een uitgebreid gesprek met twee van onze docenten, waarin we onderzoeken of School of Life nu de juiste stap is voor jou. Ook ben je welkom bij een online Q&A sessie of kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend telefonisch oriëntatiegesprek met een van onze mentoren. Mail voor jouw afspraak je beschikbaarheid naar secretariaat@schooloflife.nl

Inschrijven Oriëntatieworkshop

  Geslacht*: manvrouwanders

  Factuur gegevens

  Alleen in te vullen indien anders dan hierboven

  Annuleren

  Schriftelijk annuleren
  In geval van annuleren willen wij het risico als volgt delen. De deelnemer betaalt tot 2 weken voor aanvang € 25 administratiekosten. Van twee weken voor aanvang tot aanvang 75% van de cursuskosten en vanaf de aanvangsdatum het volledige cursusbedrag. U kunt ook een plaatsvervanger benoemen.

  Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden en met de algemene voorwaarden.

  Ik geef School of Life toestemming om mij per e-mail op de hoogte te houden met de nieuwsbrief, met nieuwe activiteiten en aanbiedingen.*