Oriëntatieworkshops

Deze interactieve workshops zijn bedoeld voor geïnteresseerden die kennis willen maken met School of Life Nederland en Levenstherapie.

Programma oriëntatie workshops School of Life & Levenstherapie

 

Levenstherapeut worden?  Deze dag is een kennismaking met School of Life en de beroepsopleiding tot levenstherapeut. Je leert over onderwerpen als: Hoe werkt healing? Kan ik dat ook leren? Wat doet een energetisch levenstherapeut? Hoe ga je bewust om met energie? Wat is eenheidsbewustzijn en toegepaste spiritualiteit?  Hoe creëren we het leven waarnaar we verlangen? Maak kennis met de visie en werkwijzen van School of Life Nederland. Ingrid Groenen, directeur van School of Life Nederland, Martin Feijen, docent en mentor van de opleiding, Harry Verwey en Milou van Dueren den Hollander beiden docent van de opleiding, en Debbie Smit Levenstherapeut, en studenten als ervaringsdeskundigen, gaan op een inspirerende, directe en speelse manier om met deze onderwerpen.

  • Uitleg eenheidsbewustzijn en de nieuwe wereld
  • Kan ik ook helder leren waarnemen?
  • Reading en healing oefeningen
  • Meditatie en visualisatie
  • Energie-anatomie en gedragsstructuren

Waar, wanneer, hoe laat?

 

Data: kies uit een van de volgende data:
Zaterdag 9 september 2017 VOLGEBOEKT!
Zaterdag 28 oktober 2017
Zaterdag 18 november 2017, in België nabij Mechelen: Kapelle-op-den-Bos
Zaterdag 9 december 2017
Zaterdag 13 januari 2018

Tijd:
10.00-16.30 uur (Inloop vanaf 09.45 uur)

Docenten:
Ingrid Groenen, Martin Feijen, Harry Verweij, Milou van Dueren den Hollander, Debbie Smit en studenten als ervaringsdeskundigen

Locatie:
Centrum De Roos, PC Hooftstraat 183; 1071 BW Amsterdam (bij het Vondelpark). Uitzondering: Op zaterdag 18 november 2017 niet in Amsterdam, maar in België. Locatie Koningsteen, Oxdonkstraat 168, Kapelle-op-den-Bos ( nabij Mechelen).

Prijzen
Deelname kosten bedragen in Amsterdam € 69. Deelname kosten bedragen in België-Mechelen € 79.

Tijdens de workshop in Amsterdam wordt geluncht op eigen gelegenheid. Bij Centrum de Roos in Amsterdam kunnen soep en broodjes worden gekocht. Tijdens de workshop in België op zaterdag 18 november 2017 wordt een warme buffetlunch inclusief dessert geserveerd plus onbeperkt gebruik van koffie/thee. Deze lunch is inbegrepen in de workshop kosten. Eventuele dieetwensen graag vooraf vermelden op ons inschrijfformulier.

Meet & Greet

Heb je geen tijd voor deelname aan een workshop? Heb je wel belangstelling?

Kom langs voor een kop thee en maak kennis met de studenten en de sfeer van de opleiding in Groesbeek. Data Meet & Greet in Groesbeek: zondag 3 december 2017 van 1330-1430. Reservering vooraf noodzakelijk, bel voor een Meet & Greet afspraak 023-8444660.

Inschrijven

Geslacht*: manvrouw

Factuur gegevens

Alleen in te vullen indien anders dan hierboven

Annuleren

Schriftelijk annuleren
In geval van annuleren willen wij het risico als volgt delen. De deelnemer betaalt tot 2 weken voor aanvang € 25 administratiekosten. Van twee weken voor aanvang tot aanvang 75% van de cursuskosten en vanaf de aanvangsdatum het volledige cursusbedrag. U kunt ook een plaatsvervanger benoemen.

Ik heb het volledige bedrag overgemaakt op Triodos bank IBAN: NL 96 TRIO 0781448352 van School of Life, te Haarlem.

Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden en met de algemene voorwaarden.