Wat je gaat ontdekken tijdens deze ochtend…

Tijdens een oriëntatie-ochtend krijg je een goed beeld van het frequentieveld, de kennis en de ervaringen die je kunt verwachten op onze beroepsopleiding.

We starten altijd met een korte check-in om elkaar te leren kennen en het groepsveld te openen. Daarna doen we een of twee inhoudelijke oefeningen en we sluiten af met een Q&A over de opleiding.

We gebruiken o.a. muziek, meditatie en energetische werkvormen.

 • Wil je meer van je ziel gaan belichamen?
 • Ben je klaar om jouw innerlijke wijsheid te activeren?
 • Wil je bijdragen aan een hartgedragen wereld?
 • Wil je vaardigheden leren om jouw unieke kwaliteiten in te zetten, zoals energetische healing, lichttaal en reading?
 • Wil je weten hoe wij als mensen trauma oplopen en hoe je jezelf en anderen weer terug in heelheid brengt?

Deze ochtend nodigt je uit om het verlangen van jouw ziel te onderzoeken en te ontdekken of de opleiding aan School of Life daarbij aansluit. Naast een of twee docenten zal er ook een student aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden en vanuit eigen ervaring te delen.

School of Life is dé opleiding voor wie zijn diepste multidimensionele kwaliteiten wil ontwikkelen en het aandurft om deze in te zetten in maatschappelijk ondernemerschap!

Data 2023

16 juli –  Almere Oosterwold

23 sep –  Utrecht

5 nov –   Amsterdam

3 dec –    Utrecht

21 jan 2024 –   Almere Oosterwold

Inloop 09:45 uur, Start 10.00 uur, Einde 13:00 uur

Locaties

Amsterdam

De Meditatietuin

Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam

Goed bereikbaar met OV en auto.

Parkeren kan op de parkeerplaats bij het Amstelpark en is gratis in het weekend.

Almere oosterwold

Lichtschip – Live-to-be

Ubuntulaan 30, Almere

Goed bereikbaar met auto, gratis parkeren voor de deur.

Utrecht

Landhuis in de stad

Park Oog in Al 1

3533 HE Utrecht

Goed bereikbaar met OV en auto, gratis parkeren in de buurt.

Prijzen

We vragen voor deze ochtend een bijdrage van € 75,-. (Geen BTW)  Deze prijs is inclusief koffie en thee.

 

ACTIE 

Kom samen en betaal allebei €55,- i.p.v. €75,-

(Graag allebei (op dezelfde dag!) apart inschrijven en benoem met wie je komt op het inschrijfformulier, zodat we weten dat jullie samen gebruik maken van de actie.

Team

Er zal ten minste 1 docent en 1 student aanwezig zijn op de orientatiedag.

Docent Tessa Visch over de oriëntatieworkshop:

Deze oriëntatie ochtenden zijn voor mij speciaal omdat ik hier vaak mensen ontmoet die soms voor het eerst in hun leven ‘uit de kast komen’ met het feit dat ze de taal van energie en intuïtie spreken en hier graag meer over willen leren. Anderen zijn soms al jaren bezig met het idee van een carrièreswitch en kijken maandelijks op onze website met een licht verlangen in hun buik. Ook zit er altijd iemand tussen die gewoon ‘weet’ hier moet ik zijn, dit is mijn volgende stap. 
Bij bijna iedereen zijn er ook rationele twijfels en vragen aanwezig: Kan ik dit wel of moet ik hier speciale gaven voor hebben? Kan ik genoeg geld manifesteren? Heb ik genoeg tijd? Kan ik dit combineren met mijn werk/ouderschap?
Wat ik mooi vind om te zien is dat als het zielsverlangen bevestigd wordt en groeit, als vanzelf meer vertrouwen komt op de aardse zaken. En dan kan het universum verder co-creëren in de manifestatie daarvan.’
Deze ochtenden zijn altijd verbindend, de herkenning in anderen, samen zoeken en verhelderen…wat is mijn diepste verlangen? En is School of life nu voor mij de juiste weg?
Er zijn veel opleidingen die je kunt doen om jouw unieke zielskwaliteiten verder te ontwikkelen en in de wereld te zetten. Is deze opleiding een plek waar jij je thuis voelt en die jou kan bieden wat je zoekt? Je bent welkom om dit en meer te komen onderzoeken!’

Oriëntatiegesprek

Heb je geen tijd voor deelname aan een workshop? Heb je wel belangstelling?

Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven voor de opleiding! Wanneer je op intakegesprek komt, heb je een uitgebreid gesprek met twee van onze docenten, waarin we onderzoeken of School of Life nu de juiste stap is voor jou. Ook ben je welkom bij een online Q&A sessie of kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend telefonisch oriëntatiegesprek met een van onze mentoren. Mail voor het maken van jouw afspraak je beschikbaarheid via ons contact formulier.

Inschrijven Oriëntatieworkshop

  Geslacht*: manvrouwanders

  Factuur gegevens

  Alleen in te vullen indien anders dan hierboven

  Annuleren

  Schriftelijk annuleren
  In geval van annuleren willen wij het risico als volgt delen. De deelnemer betaalt tot 2 weken voor aanvang € 25 administratiekosten. Van twee weken voor aanvang tot aanvang 75% van de cursuskosten en vanaf de aanvangsdatum het volledige cursusbedrag. U kunt ook een plaatsvervanger benoemen OF zelf op een andere dag komen in hetzelfde jaar, wel vragen we dan de cateringkosten te betalen van €27,50.

  Ik ga akkoord met de annuleringsvoorwaarden en met de algemene voorwaarden.

  Ik geef School of Life toestemming om mij per e-mail op de hoogte te houden met de nieuwsbrief, met nieuwe activiteiten en aanbiedingen.*