2-daagse: Verliefd op jouw schaduw!

Activeer jouw licht

Tijdens deze 2 daagse workshop staat de schaduw in de spotlight!

Om op te bloeien tot de mens die je in essentie bent is het nodig om door bepaalde evolutie stappen te gaan. Hierbij is het grote werk om onze schaduw aan te kijken en te transformeren naar ons licht. Zodat je een vibrationele match wordt voor het leven wat je aan wilt trekken. Ben je klaar voor de volgende stap in jouw evolutie?

Je bent welkom met AL jouw delen. Donker en Licht.

“When dark and Light love, there is no need left to fight.”

INNERLIJKE ALCHEMIE

Transformeer schaduw naar jouw grootste geschenk

Het UNI-versum wil zichzelf ervaren via de DUA-liteit. Door zichzelf te splitsen kan de eenheid zichzelf waarnemen en ervaren. Elk thema waar je mee in aanraking komt als mens wil ervaren worden om vervolgens te evolueren naar hetzelfde thema in een hogere frequentie. Zelf de meest verlichte ziel zal in dit menselijk bestaan willen blijven evolueren, dat is de natuur. En wanneer we nieuwe delen van onszelf willen ontdekken, betekent het dat er schaduw (onbekendheid)  in het licht (in bewustzijn) komt.

Wanneer we proberen alleen maar licht en liefde te zijn, ontkennen we een groot deel van wie we zijn. Het donker, wordt zo verdrongen en vervormd en krijgt via de onderwereld onnodig veel macht over ons leven.

Wanneer we het alchemistisch proces toestaan dan brengen we de schaduw naar een hogere frequentie en wordt ze jouw kwaliteit in het leven. Precies dat waar jouw diepste wond en uitdagingen liggen maakt dat jij iets unieks te brengen hebt aan de wereld.

Het donker is dus een essentieel onderdeel van ons bestaan en staat in dienst van onze evolutie. Mooi toch?

VERLIEFD OP JE SCHADUW (1)
24cbacb2589de0aaf081aebb5c60fbfc

JOUW SCHADUW OMARMEN

Je schaduw omarmen is essentieel als je wilt blijven ontwikkelen als mens, leidinggevende of professional.  Zeker als je met mensen werkt is zelfkennis en de mate waarin je aanwezig kan blijven bij moeilijke situaties en gevoelens bepalend voor de kwaliteit van de uitvoering van je werk.

Echter, een van de moeilijkste dingen voor veel mensen is om naar hun eigen schaduw te kijken. Je hebt niet voor niks dit deel van jezelf verbannen naar het schaduwrijk. Het was te spannend, te moeilijk, te conflicterend en meestal gewoonweg te pijnlijk om dit deel van jezelf in het licht en dus jouw bewustzijn te houden of te brengen. Vaak is er schaamte op de schaduw, omdat we denken dat we alles al zouden moeten weten en kunnen. Echter…als we al perfect en ‘af’ waren, dan konden we ook niet meer verder ontwikkelen.

Wanneer je steeds meer toe durft te laten van je onbekende zelf/schaduw kom je erachter dat dit donker in jou helemaal niets is om bang voor te zijn. Het is een deel in jou die liefde nodig heeft en een plek om weer te landen in het geheel van wie jij bent.

Sterker nog, verborgen in dit donker liggen de grootste geschenken van het leven.

JE LICHT OMARMEN

Kiezen om in je kracht te staan en meer van jouw licht te leven is net zo spannend als jouw schaduw omarmen.

Het het een is niet los te zien van het ander. In deze workshop werken we met beide ingangen.

We laten een alchemistische dans ontstaan tussen het donker en licht in onszelf.

Er wordt precies dat geactiveerd waar jouw Hoger Zelf nu Ja tegen zegt en wat jij als mens zelf kan dragen en op een gezonde manier kan integreren in je dagelijks leven.

Jouw intentie is de basis voor het werk wat we doen en bepaald de uitkomst van deze dagen. Wij zorgen voor een veld van liefde, acceptatie, compassie, speelsheid, verbinding, joy en tederheid. Binnen dit veld kan de diepste bulderlach bestaan naast de meest kwetsbare huilbui. Ieder uniek mens is welkom met al wat hij is.

WERKVORMEN

We werken in een groep onder de begeleiding van twee ervaren facilitators/therapeuten.

Er is een programma en ruimte voor co-creatie met de groep. De eerste dag zetten we onze schaduw in het licht door te werken met de Gene Keys. We verdelen de groep in 2 delen aan de hand van ervaring met de Gene Keys.  We gaan onze energetische blauwdruk ervaren door de Gene Keys dieper in ons celbewustzijn te ervaren. De tweede dag gaan we werken met schaduwthema’s die aangeraakt zijn in de huiswerkopdrachten en zelfstudie en die ons helpen onze innerlijke Dark King en Queen verder te omarmen. Als Alchemistische tools gebruiken we de kracht van de polariteiten, helende klank, helende aanraking en het uitnodigen van de eigen joy en sensualiteit. Dit alles zetten we in voor integratie tot diep in het lichaam. Tessa neemt in al haar werk haar multidimensionaal bewustzijn en tools mee, zoals lichttaal en energetische healing.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

 • Handout met tekst en voorbereidende opdrachten 
 • 2 daagse deep dive met een groep gelijkgestemden, serieus én joyful.
 • Mogelijkheid tot deelname aan de introductie zoomcalls over The Gene Keys
 • Een fijne locatie, met mogelijkheid tot overnachting (obv zelfservice)
 • 2x een biologische lunchsoep, aangevuld met een potluck van de deelnemers, Koffie, thee en lekkers
 • Aanbevolen literatuur: Carolyn Elliot, phd (2020) Existential Kink: unmask your shadow and embrace your power.

IN DE SPIEGEL KIJKEN

Je gaat in jouw spiegel kijken. Dat kan betekenen:

 • Op een diepere laag eigenaarschap nemen over jouw schaduw, bijvoorbeeld jouw destructieve, agressieve, manipulerende, saboterende, kritische, vermijdende, beschuldigende, jaloerse en afwijzende delen.
 • De lucifer in jezelf weer welkom heten (jouw donker EN Licht)
 • De innerlijke Lucifer, Kali, Dark Queen of Dark King welkom heten
 • In verbinding brengen waar jij je voor schaamt
 • Uitspreken waar jij je schuldig over voelt
 • De ander en jezelf vergeven

En ook…

 • De Gene Keys als duurzame tool kunnen inzetten voor jouw persoonlijke groei
 • Ontdekken waar jij kracht en levensenergie terug kan winnen
 • Ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn
 • Een meer gegronde aanwezigheid worden
 • Meer liefde en zachtheid ontwikkelen voor jezelf en de ander
 • Meer van je potentieel activeren
VERLIEFD OP JE SCHADUW!

GENE KEYS

We gebruiken tijdens de eerste dag van deze workshop de methode van de Gene Keys.

‘Your Gene Keys Profile is a means of unlocking the enormous potential of your life. Bringing together astrological calculations and the Chinese I Ching, your Profile is the original blueprint that tells you who you are, how you operate, and above all, why you are here.’  – Richard Rudd

De Gene Keys kunnen jou belangrijke inzichten geven over jouw schaduw en hoe je deze kan omvormen tot jouw gift. Door bepaalde informatie via de Gene Keys in woorden te lezen en de transmissie achter de woorden te ontvangen, kunnen er nieuwe programma’s in je systeem geactiveerd worden.

Basiskennis van de gene Keys is vereist voor deelname.

Je kunt dit doen via zelfstudie voorafgaand aan de workshop. Je ontvangt hiervoor tips via een handout. Deze methode is echter niet voor iedereen transparant om zelfstandig te ontdekken. Vind je het fijner om live in een groep de basis te leren? Tessa biedt een online workshop aan van 4 live avonden voorafgaand aan de workshop.

DEELNEMERS

We zijn met een groep van minimaal 8 en maximaal 15 mensen.

Herkenning in de ander brengt erkenning in jezelf. Het groepsveld biedt de container waarin deze schaduw/lichtdelen kunnen thuiskomen. Gedeelde intentie werkt als een versterker van de potenties. De uitwisselingen van codes binnen het morfogenetisch veld van de groep maakt dat ieder individu sneller kan evolueren.

INVESTERING

*Deze workshop wordt momenteel geaccrediteerd als bij- en nascholing bij de CAT.  De verwachting is dat dit proces is voltooid bij aanvang van de workshop.

Tweedaagse Verliefd op je schaduw €388-  (geen btw).

Eventueel aangevuld met Introductie Gene Keys € 144,-  (4 zoomcalls in oktober t.w.v. €222, deelnemers van deze workshop krijgen €78 euro korting )

Deze prijs is exclusief eventuele overnachtingen.  We lunchen met een potluck: iedereen neemt wat mee om te delen. Wij zorgen voor een kopje biologische soep.

Onze annuleringsvoorwaarden kan je hier vinden!

DATA

Zaterdag 9 en zondag 10 november 2024

10.15 – 17.00 uur

Inloop 10.00 uur

1

DIT WEEKEND IS VOOR JOU..

 • Als je in een fase van je leven bent waarin je op een nieuwe laag JA wilt zeggen tegen jezelf.
 • Als je jouw kwaliteiten nog meer wilt gaan belichamen en gaan delen met de wereld.
 • Als je verlangt naar een veilige container waarin je jezelf kan ontvangen in je volledigheid.
 • Als je verlangt naar een verbinding met gelijkgestemden.
 • Als je meer van jouw waarheid wilt gaan leven en delen met de wereld.
 • Als je geniet van de magie van het leven.
 • Als je resoneert op bovenstaande tekst en voelt dat dit de plek voor jou is.
 • Als je een lichte spanning in je lichaam voelt die samen gaat met een opborrelend plezier en nieuwsgierigheid
 • Als je bereidt bent de stappen te zetten die hier voor nodig zijn (met liefde en zachtheid naar jezelf en in het tempo dat goed voelt).
 • Of omdat je gewoonweg weet dat je hierbij gaat zijn.

Deze training is voor mensen die al meerdere jaren actief bezig zijn met hun persoonlijke en energetische ontwikkeling. Je hebt al bepaalde mate van zelfregulerend vermogen oftewel innerlijke draagkracht ontwikkeld. Je hebt voldoende steun in je netwerk en neemt eigen verantwoordelijkheid voor therapie of begeleiding buiten de training om als dat nodig is.

LOCATIE

Exacte locatie word nog bekend gemaakt.

Almere (oosterwold)

The Netherlands

FACILITATORS

Ik kom als ziel om te evolueren hier op aarde in deze 3d matrix, vanaf kind af aan heb ik echter de wereld waargenomen vanuit eenheidsbewustzijn. Vanuit dit bewustzijn kon ik gemakkelijk alles omarmen in liefde en begrijpen waarom mensen doen zoals ze doen. Waardoor ik lastig vond om boos te worden, mijn grenzen aan te geven en een ander pijn te doen. In middels weet ik dat het onderdrukken van deze gezonde delen van mezelf juist voor vervormingen zorgen waardoor ik een ander juist (onbedoeld) pijn doe. Vanuit mijn menselijke zelf vond ik het lastig om ook daadwerkelijk IN dit donker te gaan staan en het te erkennen als een cruciaal onderdeel van mijn relaties en de mensheid als geheel. Sinds ik de rauwe en donkere delen van het menszijn kan omarmen ervaar ik meer gezondheid, gezonde begrenzing, richting, levens, -manifestatie- en daadkracht.  Ik heb leren zien dat beide delen niet zonder elkaar kunnen bestaan en heb geleerd mijn rauwe menselijke ego delen te verenigen met mijn goddelijke zelf.

Er zijn veel vervormingen als het gaat om heling/behandeling van de schaduw in de mens, zowel vanuit de klassieke therapieleer en psychologie alsook in veel alternatieve therapieën. Ik vermoed dat dit komt omdat de behandelaars zelf nog onvoldoende in contact staan met hun eigen schaduw en een ontbreken aan de juiste scholing/bewustzijn. Wat ik vooral waarneem is dat er vaak een vorm van dissociatie zit in de aanpak of juist een vorm van herhaling aan het trauma. Dus te weinig naar het donker bewegen of juist te veel zonder gezonde bedding. Deze dynamiek herken ik ook bij veel cliënten die of verdrinken in hun donkerte of er vandaan blijven. In mijn werk betrek ik daarom altijd de staat van het zenuwstelsel en de eigen draagkracht, zodat het donker wat aangeraakt word ook kan integreren in het geheel.

Ik ben erg blij dat Kim ons komt ondersteunen bij deze editie. Kim kent als geen ander het belang van het betrekken van het zenuwstelsel en de meest jonge delen van ons zelf in het helingwerk wat we doen. Haar subtiele en liefdevolle aanpak in combinatie met haar eigen ervaring met de diepte van het donker in dit leven maakt haar een aanwinst voor de groep.

Liefs, Tessa

Tessa Visch

Tessa is een licht- en schaduwwerker. Ze heeft de kwaliteit de donkerste delen van de mens met liefde, licht en humor te verwelkomen zodat ze kunnen transformeren tot de diamanten die het zijn.

Tessa werkt subtiel, zacht, confronterend en eerlijk, aards en multi-dimensioneel. Haar kwaliteit binnen deze training ligt in het aanbieden van alchemistische tools die maken dat heling zacht en moeiteloos mag gebeuren. Het zenuwstelsel staat centraal in haar werkwijze. Het transformeren van de donkerste delen van onszelf, kan dan zelfs heel plezierig zijn. Tessa spreekt graag de innerlijke autoriteit, kracht en helingkwaliteiten van de deelnemers zelf aan. Haar lichttaal en aanraking helpen om het hoger zelf van de ander te herinneren aan het tijdloze wezen die ze in werkelijkheid zijn. En helpt het DNA te openen voor nieuwe activaties. Dit maakt dat deelnemers bewust/onbewust herinneren hoe ze zichzelf naar een hogere frequentie kunnen bewegen. De lichaamsintelligentie en de uitwisseling van codes binnen het morfogenetisch veld in de groep ondersteunen het proces.

Tessa heeft verschillende opleidingen gedaan en veel wijsheid her-innerd. Ze is een mens met vele belichaamde ervaringen, een wever van licht, een waarheidszoeker, een multi-dimensional (sound)healer, een kanaal voor nieuwe blauwdrukken van een meer liefdevolle en harmonieuze binnen- en buitenwereld.

Kim de groot

Ik geloof dat jij als mens in essentie al heel bent.
Ik werk met die delen waar je ‘uit heelheid bent geraakt’, door traumatische of andere ervaringen. Je ware zelf wil niet langer verdrongen zijn. Het wil de weg naar huis terugvinden. Naar de plek waar je weet wie je bent. Waar je niet twijfelt of je er überhaupt mag zijn.

Ik nodig je uit om je hart te openen en mee op reis te gaan naar huis. Daarvoor reizen we voorbij je comfortzone. Naar de wereld die in jou leeft. Om je te herinneren wat veilig opgeborgen is in het verleden, maar wat aandacht vraagt in het heden. Wat wil zich binnen in jou laten zien? Wat wil licht ontvangen? Zodat het zich niet langer hoeft te verschuilen in het donker?

Naast haar master in sociale psychologie heeft Kim zichzelf geschoold in een veelvoud aan opleidingen en stromingen, waaronder Sjamanisme, School of Life Levenstherapie, prenataal en geboortetrauma.

VRAGEN?

Mail gerust met je vragen!

tessa@schooloflife.nl

TESTIMONIALS

INSCHRIJVEN