Weekend workshop: Verliefd op je schaduw!

Activeer jouw licht

Tijdens deze 2 daagse workshop staat de schaduw in de spotlight!

Je wilt de volgende stap zetten in jouw zelfverwezenlijking en je wilt een overvloedig leven creëren.  Je weet steeds beter wat je te bieden hebt, zowel aan jezelf als aan de wereld om je heen.  Het lukt je alleen niet altijd om in jouw licht te stappen of te blijven en jouw krachtige zelf te zijn.  Om op te bloeien tot de mens die je in essentie bent is het nodig om door bepaalde evolutie stappen te gaan. Hierbij is het grote werk om onze schaduw aan te kijken en te transformeren naar ons licht. Zodat je een vibrationele match wordt voor het leven wat je aan wilt trekken. Ben je klaar voor de volgende stap in jouw evolutie?

Je bent welkom met AL jouw delen. Donker en Licht.

“When dark and Light love, there is no need left to fight.”

INNERLIJKE ALCHEMIE

Transformeer schaduw naar jouw grootste geschenk

Het UNI-versum wil zichzelf ervaren via de DUA-liteit. Door zichzelf te splitsen kan de eenheid zichzelf waarnemen en ervaren. Elk thema waar je mee in aanraking komt als mens wil ervaren worden om vervolgens te evolueren naar hetzelfde thema in een hogere frequentie. Zelf de meest verlichte ziel zal in dit menselijk bestaan willen blijven evolueren, dat is de natuur. En wanneer we nieuwe delen van onszelf willen ontdekken, betekent het dat er schaduw (onbekendheid)  in het licht (in bewustzijn) komt.

Wanneer we proberen alleen maar licht en liefde te zijn, ontkennen we een groot deel van wie we zijn. Het donker, wordt zo verdrongen en vervormd en krijgt via de onderwereld onnodig veel macht over ons leven.

Wanneer we het alchemistisch proces toestaan dan brengen we de schaduw naar een hogere frequentie en wordt ze jouw kwaliteit in het leven. Precies dat waar jouw diepste wond en uitdagingen liggen maakt dat jij iets unieks te brengen hebt aan de wereld.

Het donker is dus een essentieel onderdeel van ons bestaan en staat in dienst van onze evolutie. Mooi toch?

VERLIEFD OP JE SCHADUW (1)
24cbacb2589de0aaf081aebb5c60fbfc

JE SCHADUW OMARMEN

Een van de moeilijkste dingen voor veel mensen is om naar hun eigen schaduw te kijken. Je hebt niet voor niks dit deel van jezelf verbannen naar het schaduwrijk. Het was te spannend, te moeilijk, te conflicterend en meestal gewoonweg te pijnlijk om dit deel van jezelf in het licht en dus jouw bewustzijn te houden of te brengen. Vaak is er schaamte op de schaduw, omdat we denken dat we alles al zouden moeten weten en kunnen. Echter…als we al perfect en ‘af’ waren, dan konden we ook niet meer verder ontwikkelen.

Wanneer je steeds meer toe durft te laten van je onbekende zelf/schaduw kom je erachter dat dit donker in jou helemaal niets is om bang voor te zijn. Het is een deel in jou die liefde nodig heeft en een plek om weer te landen in het geheel van wie jij bent.

Sterker nog, verborgen in dit donker liggen de grootste geschenken van het leven.

JE LICHT OMARMEN

Kiezen om in je kracht te staan en meer van jouw licht te leven is net zo spannend als jouw schaduw omarmen.

Weet je waarom? Het het een is niet los te zien van het ander. In deze workshop werken we met beide ingangen.

We laten een alchemistische dans ontstaan tussen het donker en licht in onszelf.

Er wordt precies dat geactiveerd waar jouw Hoger Zelf nu Ja tegen zegt en wat jij als mens zelf kan dragen en op een gezonde manier kan integreren in je dagelijks leven.

Jouw intentie is de basis voor het werk wat we doen en bepaald de uitkomst van deze dagen. Wij zorgen voor een veld van liefde, acceptatie, compassie, speelsheid, verbinding, joy en tederheid. Binnen dit veld kan de diepste bulderlach bestaan naast de meest kwetsbare huilbui. Ieder uniek mens is welkom met al wat hij is.

WERKVORMEN

We werken in een groep onder de begeleiding van twee ervaren facilitators/therapeuten.

Er is een programma en ruimte voor co-creatie met de groep. We werken o.a. met polariteiten, projecties, verliefdheden, zelfliefde, vergeving en jaloezie. Als Alchemistische tools gebruiken we de kracht van de polariteiten, helende klank, helende aanraking en het uitnodigen van de eigen joy en sensualiteit. Dit alles zetten we in voor integratie tot diep in het lichaam. Tessa en Annick nemen in al hun werk hun multidimensionaal bewustzijn en tools mee, zoals lichttaal en energetische healing.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

 • 1 voorbereidende opdracht aan de hand van jouw Gene Keys Profile
 • 1 voorbereidende opdracht die de schaduw verder uitnodigt zichtbaar te worden
 • 2 daagse deep dive met een groep gelijkgestemden, serieus én joyful.
 • Een fijne locatie, met mogelijkheid tot overnachting (obv zelfservice)
 • 2x een biologische lunchsoep, aangevuld met een potluck van de deelnemers
 • Koffie, thee en lekkers

IN DE SPIEGEL KIJKEN

Je gaat in jouw spiegel kijken. Dat kan betekenen:

 • Eigenaarschap nemen over o.a. jouw destructieve, agressieve, manipulerende, saboterende, kritische, vermijdende, beschuldigende, jaloerse en afwijzende delen.
 • De lucifer in jezelf weer welkom heten (jouw donker EN Licht)
 • De innerlijke Lucifer, Lilith, Dark Queen of Dark King welkom heten
 • In verbinding brengen waar jij je voor schaamt
 • Uitspreken waar jij je schuldig over voelt
 • De ander en jezelf vergeven

En ook…

 • Ontdekken waar jij kracht en levensenergie terug kan winnen
 • Ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn
 • Een meer gegronde aanwezigheid worden
 • Meer liefde en zachtheid ontwikkelen voor jezelf en de ander
 • Meer van je potentieel activeren
VERLIEFD OP JE SCHADUW!

INVESTERING

€288,-  (geen btw).

Deze prijs is exclusief eventuele overnachtingen.  We lunchen met een potluck: iedereen neemt wat mee om te delen. Wij zorgen voor een kopje biologische soep.

Onze annuleringsvoorwaarden kan je hier vinden!

DATA

zaterdag 10 & zondag 11 februari 2023

10.00 – 17.00 uur

Inloop 09.45 uur

DEELNEMERS

We zijn met een groep van minimaal 6 en maximaal 12 mensen.

Herkenning in de ander brengt erkenning in jezelf. Het groepsveld biedt de container waarin deze schaduw/lichtdelen kunnen thuiskomen. Gedeelde intentie werkt als een versterker van de potenties. De uitwisselingen van codes binnen het morfogenetisch veld van de groep maakt dat ieder individu sneller kan evolueren.

LOCATIE

Het lichtschip – Live to be

Ubuntulaan 31, Almere (oosterwold)

The Netherlands

https://www.instagram.com/livetobeez/

Google Maps

OVERNACHTING?

Dat kan op de locatie zelf:

Prive kamer €40,-

Gedeelde kamer €35,-

Maaltijd €10,- (or bring your own)

Ontbijt €5,- (or bring your own)

Check beschikbaarheid en reserveren via: mail@live-to-be.com

1

DIT WEEKEND IS VOOR JOU..

 • Als je in een fase van je leven bent waarin je op een nieuwe laag JA wilt zeggen tegen jezelf.
 • Als je jouw kwaliteiten nog meer wilt gaan belichamen en gaan delen met de wereld.
 • Als je verlangt naar een veilige container waarin je jezelf kan ontvangen in je volledigheid.
 • Als je verlangt naar een verbinding met gelijkgestemden.
 • Als je meer van jouw waarheid wilt gaan leven en delen met de wereld.
 • Als je geniet van de magie van het leven.
 • Als je resoneert op bovenstaande tekst en voelt dat dit de plek voor jou is.
 • Als je een lichte spanning in je lichaam voelt die samen gaat met een opborrelend plezier en nieuwsgierigheid
 • Als je bereidt bent de stappen te zetten die hier voor nodig zijn (met liefde en zachtheid naar jezelf en in het tempo dat goed voelt).
 • Of omdat je gewoonweg weet dat je hierbij gaat zijn.

Deze training is voor mensen die al meerdere jaren actief bezig zijn met hun persoonlijke en energetische ontwikkeling. Je hebt al bepaalde mate van zelfregulerend vermogen oftewel innerlijke draagkracht ontwikkeld. Je hebt voldoende steun in je netwerk en neemt eigen verantwoordelijkheid voor therapie of begeleiding buiten de training om als dat nodig is.

FACILITATORS

 

Deze workshop voelt heel dichtbij wie ik ben.  Ik kom als ziel om te evolueren hier op aarde in deze dualiteit, vanaf kind af aan heb ik echter de wereld waargenomen vanuit eenheidsbewustzijn. Vanuit dit bewustzijn kon ik gemakkelijk alles omarmen in liefde en begrijpen waarom mensen doen zoals ze doen. Waardoor ik lastig vond om boos te worden, mijn grenzen aan te geven en een ander pijn te doen. In middels weet ik dat het onderdrukken van deze gezonde delen van mezelf juist voor vervormingen zorgen waardoor ik een ander juist (onbedoeld) pijn doe. Vanuit mijn menselijke zelf vond ik het lastig om ook daadwerkelijk IN dit donker te gaan staan en het te erkennen als een cruciaal onderdeel van mijn relaties en de mensheid als geheel. Mijn lichaam begon hierdoor klachten te ontwikkelen en mijn Hoger Zelf liet me zien dat het nodig was om dit donker in de creatie en in mezelf verder te gaan accepteren en belichamen. Het geeft me o.a. meer gezondheid, gezonde begrenzing, richting, levens, -manifestatie- en daadkracht.

Toen ik een tijdje in Californie verbleef, vroegen meerdere mensen wat ik voor werk deed. Als ik beschreef wat ik deed zeiden ze:” Oh, you are a shadowworker.” Tot dat moment had ik me vooral met het lichtwerk geïdentificeerd, maar ik realiseerde me dat ik door de jaren heen automatisch specialist in schaduwwerk was geworden. Ik werk bijvoorbeeld al jaren met ‘onbelichaamde’ zielsdelen en niet doorvoelde emoties. Ik neem bij anderen automatisch waar wat onderdrukt wordt, gestagneerd is en niet belichaamd wordt. Deze delen van de ander gaan met mij in gesprek zodat ik ze een veilige verbinding kan geven om weer te landen in het lichaam. Eigenlijk een andere manier om trauma of schaduwwerk te beschrijven.

De afgelopen jaren ben ik zelf door de donkere nacht van de ziel bewogen, ik heb ontzettend veel mogen zien en integreren van mijn eigen schaduw. Het was pittig en ook een enorm cadeau. Tijdens deze reis is Annick een prachtige spiegel voor mij geweest en hebben we veel gedeeld over onze multidimensionale waarnemingen en innerlijke uitdagingen. Annick haar kracht ligt net als die van mij in het omarmen van de paradox van menszijn, de dualiteit in haar volledigheid aan durven kijken en zo naar een hogere frequentie brengen. Zij heeft jaren gewerkt met donkere aspecten van de menselijke ziel als psychiatrisch verpleegkundige. Nu werkt zij o.a. als multidimensionaal opsteller en brengt ze de schaduw in het licht tijdens haar programma Born to roar. Het voelde als een logische keuze om haar uit te nodigen als tweede facilitator bij deze workshop en ik word er zelf heel blij van om weer met haar te co-creëren.

Liefs, Tessa

Tessa Visch

Tessa is een licht- en schaduwwerker. Ze heeft de kwaliteit de donkerste delen van de mens met liefde, licht en humor te verwelkomen zodat ze kunnen transformeren tot de diamanten die het zijn.

Tessa werkt subtiel, zacht, confronterend en eerlijk, aards en multi-dimensioneel. Haar kwaliteit binnen deze training ligt in het aanbieden van alchemistische tools die maken dat heling zacht en moeiteloos mag gebeuren. Het zenuwstelsel staat centraal in haar werkwijze. Het transformeren van de donkerste delen van onszelf, kan dan zelfs heel plezierig zijn. Tessa spreekt graag de innerlijke autoriteit, kracht en helingkwaliteiten van de deelnemers zelf aan. Haar lichttaal en aanraking helpen om het hoger zelf van de ander te herinneren aan het tijdloze wezen die ze in werkelijkheid zijn. En helpt het DNA te openen voor nieuwe activaties. Dit maakt dat deelnemers bewust/onbewust herinneren hoe ze zichzelf naar een hogere frequentie kunnen bewegen. De lichaamsintelligentie en de uitwisseling van codes binnen het morfogenetisch veld in de groep ondersteunen het proces.

Tessa heeft verschillende opleidingen gedaan en veel wijsheid her-innerd. Ze is een mens met vele belichaamde ervaringen, een wever van licht, een waarheidszoeker, een multi-dimensional (sound)healer, een kanaal voor nieuwe blauwdrukken van een meer liefdevolle en harmonieuze binnen- en buitenwereld.

Annick Burger

Ik ben een gevoelsmens, dromer en wereldreiziger en heb naast mijn (hoog)gevoeligheid ook een aardse en nuchtere kijk op het leven. Zolang ik mij kan herinneren heb ik een grote nieuwsgierigheid naar de essentie van het bestaan, het doel van het leven. Thema’s die ik in mijn leven ben tegengekomen gaan over verbinding, dualiteit, leven en dood, bestaansrecht, in het hier en nu aanwezig kunnen zijn en omgaan met angst.

Naast mijn eigen praktijk en het werk voor School of Life, ben ik werkzaam als ervaringsdeskundig psychiatrisch verpleegkundige in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Het is nu mijn missie om ook daar het ‘anders zijn’ niet meer te bestempelen als goed of fout, voorbij de diagnoses te werken aan empowerment en herstel zodat mensen leren wat zij nodig hebben vanuit verbinding met zichzelf en hun netwerk. Bewustwording van welke stigma´s invloed hebben op het welzijn van iemand en het gaat hier voor mij over acceptatie en over het zien van de angst en de schaamte om “anders” te zijn, angst om buitengesloten te worden en om niet te passen binnen de huidige kaders van de samenleving.

Het is essentieel om de mens als heel te zien!
Daarom geloof ik dat het noodzakelijk is om nu een realiteit te creëren met elkaar waar ruimte is om onszelf en de ander ECHT te zien en te ontmoeten in zijn totaliteit, met alles erop en eraan. Door eerst onze eigen stukken, licht en donker, te erkennen zullen we die bij een ander ook niet meer zo snel afwijzen. Zodat de kracht, die er ontstaat in de meest pijnlijke en donkere situaties van ons zijn, weer zichtbaar wordt.

VRAGEN?

Mail of app gerust met je vragen!

06-30989776

tessa@schooloflife.nl

TESTIMONIALS

INSCHRIJVEN